Carucioare 3 in 1

BUCURESTI - 3 mai 2012

Comunicat tip General in Retail

Un carucior complet 3 in 1 poate contine urmatoarele :

 un scaun auto, un scaun sport, landou si caruciorul in sine. Unele carucioare 3 in 1 contin mai mult de atat, si anume: husa pentru landou, scaunul sport si scaunul auto, o geanta pentru scutece, buna pentru o proaspata mamica, o saltea mini de infasat, o pernita reductoare si o pompa pentru umflat roti, pentru cazul in care aveti un eveniment neplacut cu o roata. Cu toate acestea, se iau in considerare numai cele mai importante componente, de aceea caruciorul se numeste carucior 3 in 1, nu 10 in 1 sau 11 in 1.

Puteti transforma foarte simplu un carucior 3 in 1 dintr-unul usor de manevrat intr-unul mai greoi prin simpla plasare a landoului pe cadrul caruciorului. Acesta este o componenta care vine cu carucioarele 2 in 1 sau 3 in 1 si asigura o mai mare stabilitate si protectie copilului in timpul plimbarilor de lunga durata. Se considera ca atunci cand vreti sa ajungeti undeva foarte repede, puteti folosi caruciorul fara landou, iar cand planuiti o plimbare de 2 ore in parc, il folositi cu landou pentru un confort mai mare adus copilului.

Caruciorul 3 in 1 care nu utilizeaza landou este foarte comfortabil, doar ca landoul aduce un plus de confort. Dar si o greutate mai mare: landoul cantareste in general 5 kg. Imaginati-va un carucior simplu care cantareste 15 kg. Daca mai adaugati si landoul, veti avea un carucior de 20 kg, care este mai stabil in mers si mai recomandat pe timp de iarna.

Despre Kondor Invest

Importator carucioare cangaroo,moni, sc nichiduta trading.srl