Caruciorul clasic vs caruciorul 3 in 1 modern

BUCURESTI - 23 martie 2012

Comunicat tip General in Internet

Va aduceti aminte de plimbarile pe care le faceati cu parintii si sora sau fratele mai mic?

De acele carucioare imense, in care bebelusul statea intins, cu o copertina mare deasupra si biberoanele puse intr-o plasa, dedesubt? Erau destul de incomode, nu? Cu toate acestea, erau destul de necesare. Insa timpurile s-au schimbat si necesitatile parca au crescut. De aceea ne dorim carucioare care sa ofere siguranta, comoditate, manevrabilitate facila si, daca s-ar putea, sa poata fi folosite oriunde si oricum.

Acest lucru este posibil datorita carucioarelor 3 in 1. Aceste carucioare sunt usor de manevrat, avand cadre din aluminiu usoare, roti pivotante, dotate cu sisteme de franare, dar in acelasi timp fiind foarte comode si de dimensiuni relativ reduse. Carucioarele 3 in 1 pot fi folosite atat drept carucior sport cat si de tip landou prin simpla reglare a spatarului. Totodata, ele permit detasarea cadrului, pentru a putea fi folosite ca si scaune auto, fiind mult mai usor acum sa luati landoul si sa-l puneti pe scaunul din spate al masinii.

Iar cand aveti nevoie sa folositi caruciorul pe post de scaun, husele pentru picioare si centura de siguranta in 5 puncte va ofera garantia ca cel mic sta comod in timpul plimbarii si perfect in siguranta. Iar cumparaturile vor fi si ele mult mai usor de facut impreuna cu cel mic.

Carucioarele 3 in 1 ofera manevrabilitate usoara printre rafturi, dar si posibilitatea de depozitare a lucrurilor pentru bebelusi sau chiar a cumparaturilor in cosul special amenajat pentru aceste mici detalii atat de importante.

Despre Kondor Invest

Importator produse injusa in romania sc.nichiduta traiding.srl

Taguri: carucior copii