Casa ta merita sa fie frumoasa si protejata, la fel ca tine

BUCURESTI - 25 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii

Pentru ca iti doresti tot ce este mai bun pentru casa ta, alegi intotdeauna produse din materiale de calitate

Casa ta merita sa fie frumoasa si protejata, la fel ca tine
 Increderea ta ne obliga 

Scharx Romania

Pentru ca iti doresti tot ce este mai bun pentru casa ta, alegi intotdeauna produse din materiale de calitate si care sa se potriveasca stilului tau de viata.

 Daca te-ai hotarat sa aduci un suflu nou ferestrelor tale si te-ai saturat de jaluzelele care ori nu lumineaza suficient, ori lumineaza prea mult, o idee inteligenta ar fi sa te orientezi spre achizitionarea de rulouri exterioare.

 Rulourile exterioare iti protejeaza casa de factorii externi, iti mentin temperatura optima in incaperi si infrumuseteaza imaginea casei tale, la un pret avantajos. Renunta la achizitionarea jaluzelelor de proasta calitate si inlocuieste-le cu rulouri exterioare aluminiu, deoarece sunt mult mai utile si mai practice. Pentru o gama larga de modele rulori exterioare acceseaza site-ul nostru, preturile sunt mult mai avantajoase si calitatea superioara.

 Compania Scharx producatoare de rulouri exterioare pvc sau aluminiu, este recunoscuta drept una din cele mai profesionale deoarece suntem atenti la nevoile clientilor, garantand un personal calificat si un montaj rapid.

 Site-ul nostru Scharx.ro va prezinta o oferta variata de rulori exterioare de calitate ridicata la standardele europene, care sunt realizate atent si trec prin mana de lucru specializata a peste 20 de persoane. Toata acestea combinate cu tehnologiile ultra moderne va garanteaza ca firma noastra realizeaza doar produse performante si de incredere.

 Acceseaza Scharx.ro pentru mai multe detalii sau contactati-ne la numarul de telefon: 0756.834.942

Despre Kondor Invest

Scharx Romania a luat fiinta in anul 2003 , in tot acest timp avand peste 1,000 de clienti satisfacuti, Incercam pe viitor sa extindem in toata tara astfel orice sa poata avea acces la produsele comercializate de noi