Cele mai importante trasaturi ale sticlei pentru tamplaria PVC

BUCURESTI - 18 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Un rol important in functionarea eficienta si designul atragator si modern al tamplariei PVC il constituie sticla. Pentru a asigura o calitate generala foarte buna a tamplariei si pentru a-I conferi o rezistenta indelungata, sticla insasi trebuie sa indeplineasca, concomitent cu profilul din PVC, criteriile de calitate europene.

Un rol important in functionarea eficienta si designul atragator si modern al tamplariei PVC il constituie sticla. Pentru a asigura o calitate generala foarte buna a tamplariei si pentru a-I conferi o rezistenta indelungata, sticla insasi trebuie sa indeplineasca, concomitent cu profilul din PVC, criteriile de calitate europene. In ceea ce priveste relevanta sticlei pentru utilitatea tamplariei in cazul inchiderilor si securizarilor ferestrelor, aceasta trebuie sa indeplineasca nevoile practice si tehnice ale ansamblului arhitectural si preferintele de design ale proprietarilor casei. Se disting 2 mari categorii de trasaturi ale sticlei pe care un cumparator trebuie sa le verifice in momentul achizitiei tamplariei PVC.

Criteriile de confort ale sticlei destinate a accesoriza tamplaria din PVC:

- Optimizarea consumului de energie, prin reducerea pierderii de caldura si realizarea unei bariere de filtrare a razelor solare, care determina supraincalzirea pe timpul verii - realizata cu ajutorul geamurilor duble; aceasta functie contribuie si la protectia mediului ambient;

- Protectia acustica – este performanta cu ajutorul dublei vitrari;

- Controlul luminii si protectia solara – obtinute cu ajutorul sticlei de control solar;

- Sporirea securitatii si preventia riscului de ranire.

Criteriile estetice ale sticlei tamplariei PVC:

Cu o vechime mai mare de 4.000 de ani, sticla a devenit in prezent foarte apreciata, ea conferind caselor si tuturor imobilelor locuibile un aspect modern, elegant, dar si functional. Inca din secolul al XIX-lea, sticla a devenit simbolul elegantei in domeniul architectural si chiar in domeniul artei. De-a lungul timpului, constructiile au variat foarte mult in ceea ce priveste optiunile sticlei.aceasta a fost indeosebi apreciata pentru transparenta sa si pentru faptul ca permite comunicarea – in special vizuala – dintre interior si exterior. Modele sticlei variaza foarte mult, atat sub influenta nevoilor de indeplinire a rigorilor practice de securizare si izolare, dar si sub aspectul designului. Astfel, modelele care pot fi adoptate in combinatie cu tamplaria PVC includ: modelul Palmier, Spic, Gheata, Maslin, Labirint, Linii, Cuburi, Sablat.

Achizitionati tamplarie PVC cu cea mai eleganta si performanta sticla, care sporeste confortul locuintei dumneavoastra. Cele mai sigure surse sunt site-urile care promoveaza calitatea germana a tamplariei PVC in combinatie cu provenienta franceza a sticlei.

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scharx-srl/cele-mai-importante-trasaturi-ale-sticlei-pentru-tamplaria-pvc