Cele mai sigure masuri de protectie – grilajele metalice

BUCURESTI - 22 octombrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Daca doriti sa protejati incaperile de la nivelul parterelor diferitelor cladiri, indiferent de functionalitatea acestora, instalarea de grilaje metalice este primul pas pe care trebuie sa il faceti.

Daca doriti sa protejati incaperile de la nivelul parterelor diferitelor cladiri, indiferent de functionalitatea acestora, instalarea de grilaje metalice este primul pas pe care trebuie sa il faceti. Acestea reprezinta cele mai sigure sisteme de protectie ale momentului pentru prevenirea efractiei si a altor daune.

Grilajele functioneaza pe baza unui sistem de tip rulou si pot fi montate atat in dreptul ferestrelor si usilor, cat si al vitrinelor de dimensiuni foarte mari.

Cu siguranta ati putut vedea aceste produse atat in marile centre comerciale, cat si pe strazile orasului unde exista magazine, buticuri, banci si alte spatii inchise. De asemenea, puteti opta pentru varianta grilajelor care va permite sa deschideti doar o anumite sectiune, fara sa expuneti celelalte goluri reprezentate de usi si ferestre.

Mecanismul modern de actionare asigura silentiozitatea produsului atunci cand este deschis/ inchis. Calitatea materialelor componente si compatibilitatea dintre acestea garanteaza un grad de uzura aproape inexistent. Aceste ingenioase sisteme sunt executate la comanda, in felul acesta nu va exista posibilitatea sa nu gasiti dimensiunile care va sunt necesare.

In plus, varietarea de modele si culori disponibile va permite sa le amplasati in orice spatiu. Studiile efectuate de specialisti au demonstrat ca acestea pot reduce chiar si transferul termic. Bineinteles ca aici este vorba de cele cu lamele pline. Exista persoane care le-au utilizat in locul usilor de garaj. Asadar, functionalitatea unui asemenea sistem nu cunoaste limite.

Spatiile din cladirile de birouri sunt delimitate de aceste sisteme, chiar si parcarile sunt mai ordonate datorita existentei si utilizarii acestora.

Protejarea oricarui spatiu cu ajutorul acestor solutii practice si moderne nu doar ca reduce riscul aparitiei anumitor daune, ci contribuie si la sporirea valorii acestuia. Prezenta elegantelor sisteme reprezinta un plus pentru orice imobil pentru ca odata cu instalarea lor, respectivul spatiu beneficiaza de anumite dotari superioare si de prezenta unei solutii protectoare impotriva numerosilor factori de risc prezenti la exterior.

Actionarea este cat se poate de facila si de sigura, iar intretinerea presupune un efort minim din partea proprietarilor. Insa, pentru a beneficia de un produs cat mai sigur este de preferat sa realizati periodic un control tehnic sistemului dumneavoastra de protectie.

In aceasta perioada siguranta si protectia are un pret mai mic la Practix. Intrati pe site-ul nostru si cereti o oferta de pret pentru un sistem de grilaje metalice.

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre