Continutul – esential pentru succesul site-ului

BUCURESTI - 10 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Internet

Este greu de crezut ca astazi mai exista domenii de activitate care sa nu fie prezente pe Internet si asta se datoreaza faptului ca Internetul a devenit o adevarata piata de desfacere cu activitati dintre cele mai diverse. Studiile arata ca platformele online sunt canalele de vanzare cu cele mai rapide cresteri. Optimizarea unui site, realizata intr-un mod profesional, aduce cele mai mari beneficii detinatorului acestuia.

In aceasta lume virtuala, unde concurenta este uriasa, continutul unui site are o importanta majora. Sa nu intelegeti ca doar continutul site-ului este important, ci si celelalte elemente ale acestuia. Cei mai multi utilizatori ai Internetului sunt prezenti pe platformele online in cautarea unor raspunsuri, ale unor informatii, sau pur si simplu ale unor activitati de divertisment.

Imaginile si titlurile sugestive ale unui site atrag vizitatori, dar continutul acestuia ii mentine pe pagini generand, astfel, dezvoltarea traficului. Imaginile pot fi un carlig care agata si atrage noi si noi vizitatori, dar daca esenta informatiei prezenta, pe paginile site-ului, lipseste sau nu este relevanta pentru imaginea initiala, atunci vizitatorul va parasi imediat site-ul, generand o crestere a bounce rate-ului. Optimizarea site-ului ofera un continut de calitate care pastreaza vizitatorii fideli si ii atrage pe cei noi.

La fel de adevarat este si faptul ca fara un continut informativ de calitate si frecvent actualizat, site-ul va inregistra rezultate din ce in ce mai slabe. De asemnea, un design neatractiv poate crea daune in traficul unui site.

Cand scrieti textele pentru un website, incercati sa raspundeti la urmatoarele intrebari:

Este textul relevant pentru potentialii vizitatori/clienti?Respecta normele de redactare ale unui text scris pentru web?Este suficient de atractiv incat sa duca la implicarea vizitatorilor?Corespunde cu mesajul de promovare?Este relevant pentru cuvantul cheie ales?

Este foarte important de remarcat faptul ca exista interdependenta intre continutul si elementele de design ale unui site. Ceea ce stimuleaza si mentine interesul vizitatorilor/clientilor este continutul acestuia, iar imaginile, fotografiile si animatiile sunt elementele ce atrag atentia.

Contactati acum, o firma de optimizare site SEO de incredere si profitati de beneficiile pe care colaborarea cu aceasta le ofera afacerii dumneavoastra!

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scharx-srl/continutul-esential-pentru-succesul-site-ului