Copertine Metalice

BUCURESTI - 7 martie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Copertinele metalice sunt acele accesorii exterioare care se monteaza la ferestre sau usi si care au rolul de a proteja ferestrele, usile si tamplaria acestora de intemperii

Copertinele metalice sunt acele accesorii exterioare care se monteaza la ferestre sau usi si care au rolul de a proteja ferestrele, usile si tamplaria acestora de intemperii. Oamenii se feresc in general sa cumpere copertine metalice, deoarece considera ca acestea sunt mai greu de montat decat copertinele din PVC, de exemplu, si de asemenea, mai greu de intretinut. Adevarul este ca aceste accesorii metalice prezinta cateva avantaje net superioare fata de copertinele pe care le intalnim la tot pasul la ferestre si usi, iar cateva dintre acestea vor fi prezentate in continuare.

 

1.Copertinele metalice sunt foarte rezistente

Daca tineti un metal timp de cativa ani in ploaie, zapada, furtuni, vanturi puternice, soare arzator, ceata si alte conditii meteo, veti vedea ca uzura este foarte putin observabila. Pe de alta parte, daca veti avea curiozitatea sa faceti acelasi experiment cu o bucata de PVC, veti vedea ca PVC-ul va fi aproape distrus de conditiile meteo extreme. De lemn nici nu mai vorbim pentru ca acesta este materialul de constructie cel mai fragil, chiar si atunci cand este tratat cu diverse substante. Deci, daca nu vreti sa strangeti copertinele la fiecare pala de vant mai puternic, sau de fiecare data cand se anunta ninsori abundente, va recomandam niste copertine metalice. Puteti opta pentru aluminiu sau otel; oricare alte metale sau aliaje sunt bune, insa acestea sunt cele mai populare.

 

2.Puteti sa le personalizati cum doriti

Copertinele metalice pot fi metalice in intregime, in sensul ca si copertina in sine poate fi reprezentata de o bucata de metal, sau pot fi imbracate in materiale textile. Sau, pentru o si mai buna rezistenta, pot fi in intregime realizate din metal, peste care sa se ataseze o bucata de bumbac sau orice alt material textil in design-ul dorit de proprietar. Aceasta inseamna ca pana si copertinele metalice, despre care multa lume spune ca nu se pot personaliza, va pot infrumuseta locuinta. Si aceasta numai cu ajutorul unor materiale textile, care se pot plasa peste structura metalica a copertinei, si care pot da culoare casei dumneavoastra.

 

3.Copertinele metalice sunt usor de intretinut

Dintre toate tipurile de copertine ( http://www.scharx.ro/Copertine.html ) existente pe piata in momentul de fata, copertinele din metal sunt cele mai rezistente. Dupa cum am spus si mai devreme, dau dovada de o rezistenta iesita din comun in fata factorilor vremii, si nu necesita nici solutii elaborate de curatare. Singura parte a copertinelor metalice, care ar avea intr-adevar nevoie de o intretinere mai atenta, poate fi reprezentata de materialul textil de deasupra copertinei, dar aceasta numai in situatia in care copertina este acoperita intr-adevar de o bucata de material textil.

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre