Costuri Impuse De Achizitionarea Unei Usi De Garaj

BUCURESTI - 14 decembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Pretul unei usi -de-garaj/" title="usi de garaj">usi de garaj depinde de multi factori, insa este in jur de 600-1000 euro. In acest pret, intra si masuratorile, transportul usii de la producator la cumparator, montajul, garantie, precum si alte servicii post-vanzare, de exemplu verificarea balamalelor si a arcurilor usii la un anumit interval, inspectarea usii o data pe an etc.

Costuri Impuse De Achizitionarea Unei Usi De Garaj

Pretul unei usi de garaj depinde de multi factori, insa este in jur de 600-1000 euro. In acest pret, intra si masuratorile, transportul usii de la producator la cumparator, montajul, garantie, precum si alte servicii post-vanzare, de exemplu verificarea balamalelor si a arcurilor usii la un anumit interval, inspectarea usii o data pe an etc.

 

O usa de garaj costa mai mult in cazul in care usa cea veche trebuie demontata. In plus, la costurile demontarii usii celei vechi, se adauga si costurile cu obtinerea autorizatiei, in cazul in care doriti sa va si mariti putin garajul sau sa construiti unul nou.

 

O persoana fizica trebuie sa ia in calcul mai multe aspecte cand decide sa cumpere o usa noua de garaj sau sa isi construiasca un garaj adiacent casei sale. In primul rand, trebuie sa se gandeasca la numarul de masini care vor fi parcate in garajul sau. Daca el are o singura masina, se poate gandi la prietenii sai sau la rudele sale care au autoturisme de asemenea, si care pot dori sa isi parcheze masinile undeva in siguranta cand il viziteaza.

 

Apoi, trebuie sa se gandeasca daca va folosi garajul si pe post de mini atelier de reparatii. Daca da, atunci va trebui sa cumpere si alte produse, nu doar o usa de garaj, si anume: o banca de reparatii, truse de scule etc. In acelasi timp, va trebui sa traga si curent electric in garaj, pentru ca majoritatea acelor unelte necesare la reparatii merg numai cu curent, si in plus, garajul trebuie sa fie luminat in acele momente in care proprietarul se intoarce noaptea tarziu acasa cu masina.

 

Un alt cost suplimentar impus de achizitionarea unei usi de garaj este si cuplarea la sistemul de securitate a casei si a noii parti a casei, si anume garajul. In general, o camera de supraveghere va fi montata in apropierea garajului pentru a vedea orice persoana ce se apropie de garaj.

 

Daca proprietarul doreste acest lucru, garajul poate fi si racordat la incalzire, situatie in care usa de garaj va trebui sa fie foarte bine izolata termic si sa nu permita pierderea caldurii. De asemenea, usa trebuie sa izoleze foarte bine si impotriva vantului si a zgomotelor produse de furtuni.

 

Trebuie mentionat faptul ca schimbarea culorii usi sau inlocuirea unei usi vechi de garaj cu una noua nu implica aprobari pe care trebuie sa le dati la semnat la primarie sau care sa aiba certificat de urbanism. Aceste hartii sunt necesare numai cand va decideti sa va construiti un garaj langa casa dumneavoastra, in imediata vecinatate a casei sau cand vreti sa il mariti. Imbunatatirile de genul inlocuirii usii vechi de garaj sau taierii unor portiuni din usa pentru ferestre nu necesita aprobari sau avizari.

 

Un lucru este cert: o usa de garaj nu implica doar costul usii in sine, ci si al sistemelor de siguranta a usii, a sistemelor de actionare a sa, precum si alte costuri aferente intretinerii si repararii sale.

Usi de garaj Scharx pe site-ul nostru

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scharx-srl/costuri-impuse-de-achizitionarea-unei-usi-de-garaj