Culoarea copertinelor rezista indiferent de anotimp si de conditiile meteo

BUCURESTI - 27 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Copertinele sunt acele sisteme cu o eficienta deosebita in conferirea de protectie impotriva razelor solare, protejand ferestrele si tamplaria, si in acelasi timp asigurand spatiului un aspect remarcabil.

Culoarea copertinelor rezista indiferent de anotimp si de conditiile meteo

Copertinele sunt acele sisteme cu o eficienta deosebita in conferirea de protectie impotriva razelor solare, protejand ferestrele si tamplaria, si in acelasi timp asigurand spatiului un aspect remarcabil. Cu totii ne dorim solutii practice dar si estetice atunci cand vine vorba de amenjarea propriei locuinte. Astfel ca, solutiile de copertine sunt produsele ideale.

 

Fie ca este vorba de terase, balcoane sau gradini, toate aceste spatii rezidentiale pot fi acoperite cu sistemele de copertine. Conteaza foarte mult ca produsele pentru care optati sa fie de o calitate ireprosabila, pentru a va bucura de sisteme rezistente si cu un aspect deosebit. Fiabile si sigure in exploatare, copertinele retractibile pot fi actionate atat manual, cat si electric si de asemenea, pot fi dotate cu senzori de vant sau de soare.

 

Copertinele sunt alcatuite dintr-o parte metalica si o parte confectionata dintr-o panza speciala. Partea metalica este din aluminiu ce nu se oxideaza, iar panza copertinelor este confectionata dintr-un material deosebit de rezistent, ce nu putrezeste si nu isi schimba forma si culoarea indiferent de actiunea factorilor externi. Culoarea copertinelor rezista indiferent de anotimp, aceasta putand fi aleasa dintr-o gama variata de nuante.

 

Solutiile pentru casa si gradina ne ajuta intotdeauna sa ne infrumusetam spatiul pentru a beneficia de armonia mult visata. Pentru ca sistemele de copertine sa va satisfaca pe deplin, acestea trebuie sa fie calitative si de asemenea, montate de catre o echipa de profesionisti cu o vasta experienta in domeniu. Fie ca alegeti copertine retractabile ( http://www.scharx.ro/Copertine.html ) sau fixe, investiti corect in produse care merita.

Vezi mai multe pe : http://www.copertineretractabile.com/

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre