Cum Poti Intretine Tamplaria PVC?

BUCURESTI - 31 mai 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Tamplaria PVC este la mare cautare si dintr-un simplu moft, cum era considerat in trecut, acum a devenit o necesitate

Cum Poti Intretine Tamplaria PVC?

Tamplaria PVC este la mare cautare si dintr-un simplu moft, cum era considerat in trecut, acum a devenit o necesitate. Fie ca vreti sa aveti parte de mai putin zgomot, ca vreti ca locuinta dumneavoastra sa arate mai bine sau sa fie protejata impotriva tuturor lucrurilor din exterior, acest tip de tamplarie va ofera sansa de a avea parte de tot confortul pe care vi-l doriti si asta este un lucru exceptional, tinand cont de faptul ca o astfel de tamplarie nici nu este extrem de scumpa. Asadar, oricine isi permite sa isi achizitioneze o astfel de tamplarie pentru locuinta sa, in special daca doreste sa ii dea un aspect placut si uniform.

Ca toate tipurile de tamplarie, insa, si cea PVC trebuie intretinuta cu multa luare-aminte. In primul rand, exista o crema speciala, ce poate fi achizitionata din orice magazin de profil, ce comercializeaza astfel de lucruri. Aceasta crema e utila din doua motive: primul ar fi ca protejeaza tamplaria de zgarieturi si al doilea ar fi ca ii da stralucire si o face sa para ca noua, chiar daca au trecut ani peste ea. O buna ingrijire a tamplariei PVC ii poate imbunatati viata acesteia si i-o poate lungi pentru o perioada nedeterminata de timp. In cazul in care nu aveti la dispozitie o astfel de crema, spalati tamplaria cu un burete moale, imbibat cu putina apa si sapun. Nu folositi substante abrazive, pentru ca acestea pot zgaria tamplaria.

Un alt lucru de care trebuie sa tineti cont este sa curatati tocurile tamplariei, pentru a nu se obtura trecerea apei. Pentru feronerie, exista un ulei special, cu care trebuie sa o ungeti cel putin o data pe an, pentru ca aceasta sa functioneze la capacitate maxima. Daca nu aveti acest ulei la dispozitie, puteti unge feroneria fie cu ulei ce se foloseste la masinile de cusut, fie cu putina vaselina. Pentru garniturile din cauciuc, este nevoie de putin silicon, cu care acestea trebuie sa fie unse in fiecare an, pentru a le conserva calitatile de etansare si elasticitate.

Daca doriti sa aveti mare grija de tamplaria dumneavoastra, e bine sa va adresati unui magazin de profil, pentru ca acolo se gasesc kit-uri complete de intretinere a unei astfel de tamplarii. In afara faptului ca salvati mult timp, va salvati si tamplaria si aveti parte de ea mai mult timp. Ca orice alt tip de tamplaria, tamplaria PVC trebuie si ea protejata cat mai bine; singura diferenta este ca acest tip de tamplarie e mult mai usor de intretinut.

 

http://casatablog.wordpress.com/

Despre Kondor Invest

Mai multe detalii pe site-ul nostru

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scharx-srl/cum-poti-intretine-tamplaria-pvc