Cum sa beneficiati de o izolare termica, fonica si optica de exceptie

BUCURESTI - 21 august 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Cum sa beneficiati de o izolare termica, fonica si optica de exceptie

Daca va intreabati cum puteti sa beneficiati de o izolare termica, fonica si optica de exceptie, raspunsul vine de la sistemele de umbrire reprezentate de rulourile exterioare confectionate din aluminiu. Aceste sisteme confera un confort deosebit spatiului dumneavoastra personal, alaturi de intimitatea necesara si protectia impotriva hotilor.

Protectia ferestrelor este totala doat cu ajutorul rulourilor exterioare din aluminiu. Mai mult, casa va avea o temperatura optima intotdeauna, nu conteaza ca este vara sau iarna. Simpla actionare manuala sau automata a rulourilor va conduce la crearea unui spatiu confortabil, ferit de lumina, caldura, zgmote sau frig excesiv pe timp de iarna.

Rulourile exterioare din aluminiu sunt realizate din materiale ce izoleaza perfect ferestrele, astfel ca iarna nu veti mai plati atat de mult pentru caldura. De asemenea, tamplaria este mult mai protejata si va rezista o perioada mai indelungata. Toate aceste beneficii de ordin practic si frunctional, sunt insotite de beneficii de ordin estetic, deorece rulourile exterioare din aluminiu infrumuseteaza fatada casei si confera un plus de valoare estetica.

Atmosfera din casa va fi una deosebit de placuta, sistemele de rulouri exterioare, fiind solutiile ideale pentru un ambient care se bucura de liniste si armonie. Compania noastra confectioneaza si comercializeaza sisteme de rulouri exterioare de cea mai inalta clasa, aceste rulouri aluminiu fiind cele mai eficente solutii de umbrire. Pentru orice fel de intrebari sau detalii tehnice ale rulourilor exterioare aluminiu, nu ezitati sa luati legatura cu noi.

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scharx-srl/cum-sa-beneficiati-de-o-izolare-termica-fonica-si-optica-de-exceptie