Cum sa beneficiezi de confort in actionarea portilor casei

BUCURESTI - 16 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Pe masura ce tehnologia avanseaza, noi ne putem bucura si mai mult de beneficiile aduse de inovatiile aparute.

Cum sa beneficiezi de confort in actionarea portilor casei

Pe masura ce tehnologia avanseaza, noi ne putem bucura si mai mult de beneficiile aduse de inovatiile aparute. Asa cum ne bucuram de o sursa nemijlocita de informatii prin folosirea internetului, de o comunicare fara bariere prin folosirea telefoniei mobile, de apartura casnica ce ne scuteste de orice fel de efort, asa ne putem bucura si de un acces facil si rapid in propria curte, doar prin intermediul sistemelor de automatizari porti.

 

Daca va intrebati ce sunt aceste sisteme, trebuie sa stiti ca acestea reprezinta mijloace inteligente de actionare a portilor care pot fi montate pe orice fel de porti, sisteme ce necesita o minima intretinere si pot beneficia de un montaj rapid. Daca nu doriti sa schimbati portile pe care le aveti, puteti doar sa le echipati cu sisteme de automatizare. Cu siguranta aceasta este o investitie de durata, o investitie in confortul dumneavoastra personal.

 

Doar printr-o simpla apasare a unui buton pe o telecomanda, portile pot fi actionate. Aceste sisteme permit inregistarea de comenzi numeroase, pot fi dotate cu fotocelule pentru detectatea obstacolelor, iar in caz de pene de curent, portile pot fi bineinteles actionate si manual. Indiferent de anotimp, dumneavoastra nu trebuie sa mai coborati din masina pentru a deschide poarta. De asemenea, cand veniti de la munca sau din orice alta parte, intrarea in curte va putea fi efectuata comod si rapid. Iarna, nu trebuie sa mai suportati frigul si ninsoarea, portile se vor deschide fara probleme fara sa suferiti ca au inghetat si ca va este greu sa le deschideti. Sistemele de automatizari porti batante si porti culisante ">automatizari porti culisante nu trebuie sa va lipseasca.

 

Vezi mai multe pe :

http://www.scharx.ro/automatizariportibatante.html 

http://www.scharx.ro/automatizariporticulisante.html

Despre Kondor Invest

Mai multe informatii pe site-urile noastre