Durata unei campanii de optimizare site

BUCURESTI - 26 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Internet

Cea mai des intalnita intrebare de catre specialistii SEO: Cat dureaza o campanie de optimizare site? Foarte multi antreprenori doresc rezutate aproape peste noapte si cea mai grea sarcina a specialistilor este sa-i faca pe acestia sa inteleaga decurgerea logica a lucrurilor si ca nu tot ce este extrem de productiv are efect imediat.

Cea mai des intalnita intrebare de catre specialistii SEO: Cat dureaza o campanie de optimizare site ? Foarte multi antreprenori doresc rezutate aproape peste noapte si cea mai grea sarcina a specialistilor este sa-i faca pe acestia sa inteleaga decurgerea logica a lucrurilor si ca nu tot ce este extrem de productiv are efect imediat. Nu toate functioneaza precum analgezicele.

Cei mai multi specialisti din domeniu sunt de parere ca un proces de optimizare nu ar trebui sa se opreasca niciodata, mai ales ca preturile unei astfel de campanii sunt foarte mici si accesibile comparativ cu alte metode traditionale, dar nu numai, de promovare .

In principiu primele rezultate vor fi vizibile intr-un timp relativ scurt, insa pentru a te mentine pe o pozitie fruntasa, mai ales intr-un domeniu concurential, este nevoie de un efort continuu si de durata.

Factorii care influenteaza cel mai mult durata proceselor de optimizare site:

1. Analiza concurentei

Dat fiind faptul ca mediul online este incarcat de prezenta nenumaratelor afaceri din cele mai diverse domenii este foarte dificil sa te afirmi intr-un timp scurt, ba chiar sa depasesti concurenta. Pentru a concura cu site-uri foarte bine pozitionate va trebui sa investesti atat timp cat si banii in procese de optimizare on-page si in link building. Aceasta etapa premergatoare celei de stabilire a cuvintelor cheie relevante site-ului si domeniului tau de activitate este extrem de importanta. Am indrazni sa spunem ca este cea mai importanta etapa pentru un site aflat la inceput de drum.

2. Obtinerea de link-uri de la site-urile cu autoritate

Dupa ce ai analizat cu atentie concurenta, pentru a creste valoare site-ului si a campaniei de optimizare site va trebui sa obtii link-uri de la site-uri cu autoritate. Acest lucru se numeste in limbajul de specialitate link-uri obtinut in mod natural. Mare atentie la site-urile care ofera aceste lucruri intr-un mod nenatural. Algoritmii motorului de cautare te vor penaliza daca depisteaza link-urile obtinute intr-un mod neprofesional si natural.

3. Algoritmii Google se afla intr-o continua schimbare

Procesul de optimizare site este, asa cum am specificat la inceputul articolului, unul anevoios care ofera cele mai sigure rezultate intr-un timp indelungat. Ba mai mult, acesta nu ar trebui sa inceteze niciodata pentru ca Google face la nivelul algoritmilor schimbari permanente. Iar pentru a-ti pastra pozitia ocupata sau pentru a obtine una mai buna este nevoie de un efort continu.

Pentru a fi sigur de rezultate apeleaza la serviciile profesionistilor in optimizare site. Acestia se afla intr-un proces continuu de invatare si sunt in permanenta la curent cu noile tendinte ale algoritmilor.

Vezi mai multe pe: http://blog.optimizare-site.com.ro/

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre