Economisesti folosind rulouri exterioare

BUCURESTI - 25 iunie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

De cativa ani buni, mai ales de cand criza financiara mondiala si-a facut aparitia, fiecare dintre noi se gandeste la cel mai bun mod de a ecomonisi bani, iar firma Kondor Invest s-a gandit pentru noi.

Economisesti folosind rulouri exterioare

De cativa ani buni, mai ales de cand criza financiara mondiala si-a facut aparitia, fiecare dintre noi se gandeste la cel mai bun mod de a ecomonisi bani, iar firma Kondor Invest a gasit solutia. Specialistii firmei s-au gandit la o modalitate de a economisi energie termica iarna si curent electric vara, iar solutia este montarea unor rulouri exterioare.
Aceste rulouri exterioare permit, iarna, stocarea mai eficienta a caldurii in interiorul locunintei, iar vara, razele de soare se lovesc de lamelele astfel incat caldura sa nu patrunda. In acest fel nu vom mai fi nevoiti sa tinem aerul conditionat in priza la fel de mult cum o faceam inainte de a avea aceste rulouri. Mai mult decat atat, aceste rulouri ofera si o siguranta minima. Eficienta si durabilitatea sunt doua caracteristi foarte importante ale acestor rulouri. In fabricarea acestora sunt folosite profile din Polonia, ce respecta un standard foarte ridicat de calitate.
Clientii sunt astfel foarte multumiti pe termen lung si foarte lung, deoarece aceste rulouri asigura cerintele fiecaruia dintre utilizatori, ele putand fi incadrate in arhitectura fiecarei constructii. Modelele de rulouri exterioare sunt foarte rezistente, usor de intretinut, iar ceea ce este cel mai important este ca au o durata de viata foarte lunga, de la 25 la 30 de ani de utilizare, ele fiind foarte usor de manevrat chiar si de catre copii.
Kondor Invest va pune la dispozitie o gama variata de modele de rulouri exterioare care pot fi folosite atat pentru casa, cat si apartament.
Pentru comenzi si detalii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon 0757 082 001 ( non-stop 0757.082.700 757.082.717) sau accesand site-ul nostru www.rulouri-exterioare.com

Despre Kondor Invest

Mai multe pe site-ul nostru