Grilajele metalice - metoda ideala pentru securizarea spatiilor comerciale

BUCURESTI - 11 ianuarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Protectia unui spatiu comercial se poate face in nenumarate moduri, insa propunerea noastra sunt grilajele metalice care ii permit spatiului...

Grilajele metalice - metoda ideala pentru securizarea spatiilor comerciale

Protectia unui spatiu comercial se poate face in nenumarate moduri, insa propunerea noastra sunt grilajele metalice care ii permit spatiului pe care il securizezi sa ramana aerisit si totodata se pastreaza o urma de vizibilitate, in cazul in care se doreste acest lucru.

Grilajele metalice comercilizate de noi pot fi realizate cu lamela perforata, cu lamela neperforata cat si cu retea sub forma de romb ori sub forma de caramizi. Aceste denumiri inseamna defapt modul in care sunt asezate lamelele de metal, insa important la aceste grilaje -mobile/" title="grilaje mobile">grilaje mobile este faptul ca sunt realizate de metale de buna calitate ceea ce iti garanteaza o durata de viata indelungata a grilajului.

Orice tip de grilaje metalice comercializat e noi se poate actiona atat telecomandat cat si manual, au o greutate care nu depaseste 8,5 kg/mp, se pot vopsi in functie de preferintele tale, avand posibiliatea de a-ti alege o culoare din intreaga gama de vopsele Ral.

Dimensiunile unui grilaj difera in functie de fiecare spatiu, dar nu trebuie sa-ti faci griji de acest aspect deoarece specialistii nostri se ocupa atat de masuratori cat si de transport si montajul oricarui tip de grilaje mobile.

Site-ul nostru Sharx.ro va prezinta o oferta variata de grilaje metalice de calitate ridicata la standardele europene, care sunt realizate atent si trec prin mana de lucru specializata a peste 20 de persoane. Toata acestea combinate cu tehnologiile ultra moderne va garanteaza ca firma noastra realizeaza doar produse performante si de incredere.

Despre Kondor Invest

Acceseaza Sharx.ro pentru mai multe detalii sau contactati-ne la numarul de telefon: 0756.834.942