Indemnati-va copii sa faca miscare achizitionandu-le biciclete copii

BUCURESTI - 20 august 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Retail

Educarea copiilor inspre un stil de viata sanatos trebuie sa se faca de la cele mai fragede varste. Un mod de viata sanatos, pe langa o alimentatie sanatoasa include si miscare

Educarea copiilor inspre un stil de viata sanatos trebuie sa se faca de la cele mai fragede varste. Un mod de viata sanatos, pe langa o alimentatie sanatoasa include si miscare. Pentru cei mici acest lucru este destul de usor de urmat deoarece energia pe care o au le permite sa faca miscare o perioada de timp extrem de indelungata in decursul unei zile.
Un tip de miscare il reprezinta mersul pe bicicleta. Majoritatea copiilor sunt atrasi de mersul pe bicicleta si le cer parintilor inca de mici sa ii invete. Pentru incepatori exista o gama de triciclete copii din care parintii pot alege in functie de preferintele celui mic dar si in functie de bugetul de care dispun. Aceste triciclete copii sunt perfecte pentru plimbarile in parc unde parintii nu trebuie sa fie atenti la cel mic, sa nu se accidenteze deoarece cea de-a treia roata are rolul de stabilitate.
Invatarea mersului pe bicicleta este o activitate ce se desfasoara cu implicarea maxima din partea unuia din parinti. Este de fapt un mod de a va petrece timpul impreuna cu micutul invatandu-l in acelasi timp sa faca miscare. Impreuna cu cel mic puteti alege din diversitatea de biciclete copii pe aceea pe care el o prefera.
Mersul cu trotineta este o alta modalitate de a face miscare, ceva mai usoara si se recomanda unor copii mai mari. Modelele de trotinete copii se gasesc si ele intr-o varietate destul de larga iar pretul acestora este destul de accesibil.
Despre modelele de biciclete copii http://www.jucariimagice.ro/jucarii-de-exterior/biciclete/, triciclete copii http://www.jucariimagice.ro/jucarii-de-exterior/triciclete-si-trotinete si trotinete copii http://www.jucariimagice.ro/jucarii-de-exterior/triciclete-si-trotinete puteti afla mai multe consultand site-ul magazinului nostru online: www.jucariimagice.ro iar pentru comenzi puteti apela numerele de telefon: 0786.814.415 (Cosmote), 0720.825.077 (Vodafone) si 031.439.94.83 (Fix).

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre