Infrumuseteaza exteriorul casei tale cu ajutorul culorilor

BUCURESTI - 21 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Compania Practix va ofera o gama variata de profile de lamela pentru constructia rulourilor exterioare aluminiu, incepand cu dimensiuni mici pana la dimensiuni mari, precum si multe solutii pentru actionarea acestora. Vei fi uimit/a de ofertele noastre avantajoase de rulouri exterioare pret.

Rulourile exterioare pot fi utilizate atat pentru locuinte cat si pentru cladiri de birouri, restaurante sau spatii comerciale, dar in acest articol ne vom referi la casa ta de vacanta. Exteriorul unei astfel de case este cel mai expus intemperiilor si trecerii timpului, fiind totodata cel care creeaza prima impresie si primeste (sau nu) priviri admirative. De aceea, trebuie sa ii acorzi aceeasi atentie precum interiorului, atat in materie de finisaje, cat si design.

Pentru aceasta, exista cel putin o modalitate prin care iti poti imbunatati aspectul exterior al casei, si anume cu ajutorul culorilor. Fie ca vei lua aceasta decizie inca din etapa de constructie, fie vrei o schimbare de „look” a casei tale, culorile sunt intotdeauna solutia salvatoare. Iata cum te poti juca cu ele:

Casele din lemn sau cele care au componente din acest material sunt foarte usor de personalizat, deoarece lemnul poate fi vopsit in aproape orice culoare. Astfel, poti crea un contrast de culori pastelate sau mai tari, intre tamplaria locuintei (ferestre, rulouri de aluminiu, usi, balustrade) si finisajul exterior (pereti, acoperis si gard).Usade la intrarea in casa reprezinta un punct central si merita scoasa in evidenta. O culoare mai vesela va schimba complet aspectul locuintei.Obloanele si rulourile din exterior, desi fac parte tot din design-ul ferestrelor, ele sunt specifice unor stiluri diferite de amenajare. Daca ai optat pentru obloane sau rulouri, o culoare care este complementara fatadei casei le va pune si mai mult in valoare.Corpurile de iluminat, precum felinarele, dar si usagarajului sunt alte doua elemente pe care le poti integra in proiectul tau cromatic, folosindu-te de culori asortate cu intreaga casa.

In cadrul ofertei companiei noastre, vei putea gasi rulouri exterioare aluminiu, cu posibilitate de actionare manuala, mecanisme semi-automate dar si sisteme de actionare electrica, impreuna cu sistemele de comanda, care iti vor permite actionarea confortabila a rulourilor. Astfel, rulourile pot fi actionate manual, cu snur, din interiorul casei, cu o manivela, cu ajutorul unui arc sau folosind un motor.

Toate elementele sunt protejate cu vopsele care au o rezistenta foarte buna a culorii si o durabilitate sporita la abraziune. Suprafetele sunt rezistente la actiunea nociva a factorilor atmosferici si vor face ca, dupa mai multi ani de utilizare, rulourile exterioare sa isi pastreze, in totalitate, caracteristicile estetice si de utilizare.

Consulta acum oferta Practix de rulouri exterioare pret si ia legatura cu unul dintre consultantii nostri. Viziteaza site-ul nostru pentru a gasi promotiile din aceasta perioada.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scharx-srl/infrumuseteaza-exteriorul-casei-tale-cu-ajutorul-culorilor