Inteligenta poate fi marita si cu jucarii educative, masinute electrice si jucarii telecomanda

BUCURESTI - 22 august 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Social, Retail

Toti parintii isi doresc copii inteligenti, care sa ii uimeasca cat mai mult si des, iar daca copii nu sunt in asa masura de spontani si inteligenti parintii isi pot aduce aportul in sprijinirea dezvoltarii intelectului micutilor.

Toti parintii isi doresc copii inteligenti, care sa ii uimeasca cat mai mult si des, iar daca copii nu sunt in asa masura de spontani si inteligenti parintii isi pot aduce aportul in sprijinirea dezvoltarii intelectului micutilor. Ceea ce trebuie sa stie parintii este fapul ca exista jucarii care il poate face pe copil sa isi dezvolte unele laturi: creativitate, cromatica, asamblare, ce pot fi imbinate cu amuzament si buna dispozitie. Impreuna cu micutii nostrii putem face puzzle-uri, asambla anumite animale, desena si nu numai.
Specialistii si designerii au creat jucarii din cele mai diverse printre care se inscriu urmatoarele: carti de colorat, seturi de plastelina, instrumente muzicale, seturi alfabet, seturi de sapaturi de minerit, seturi de asamblare dinozauri, deturi de bucarie, marionete pentru degete, seturi de explorare.
Pe langa aceste seturi de jucarii educative extrem de folositoare pentru copii dumneavoastra exista si o serie de jucarii cu telecomanda mai exact masinute electrice.Acestea sunt perfecte pentru baieteii de toate varstele, ele avand marimi si forme diferite. Sunt atat de atractive incat micutii le vor adora.
La educatia unui copil pot contribui si jucariile, specialistii si-au dat seama de acest lucru si au creat jucarii educative http://www.jucariimagice.ro/jucarii/jucarii-creative/ , si pe langa acestea au mai crea si jucarii telecomanda si masinute electrice, ce sunt destinate in principal baieteilor. Va punem la dispozitie o gama larga de astfel de jucarii ce le puteti vizualiza accesand www.jucariimagice.ro sau daca aveti intrebari le puteti adresa la numerele de telefon: 0786.814.415 (COSMOTE) ;0720.825.077 (VODAFONE) 031439.94.83 (FIX).

Despre Kondor Invest

Vei mai multe pe site-urile noastre