Investeste in bucuria copilului tau

BUCURESTI - 12 ianuarie 2012

Comunicat tip General in Afaceri

Daca ai ales sa iti educi copilul intr-o atmosfera activa, creativa si distractiva, noi te putem ajuta sa continui acest tip de educatie si in anotimpul rece, atunci cand e mai greu sa iti petreci timpul cu el in afara casei.

Venim in intampinarea ta cu o idee inedita si practica de a va petrece timpul in natura si anume la derdelus. Astfel, e absolut necesar sa-i achizitionezi copilului tau o saniuta.

Site-ul nostru iti propune o gama larga de oferte de saniute copii, cu un design modern, practic si care sunt mult mai comode decat cele din copilaria ta.

 Poti alege o saniuta pentru cel mic chiar daca este bebelus, deoarece site-ul nostru detine si acest tip de saniute. Saniutele din oferta noastra ofera protectie in caz de accidente datorita centurilor de siguranta, dar si impotriva frigului datorita saculetului imbalnit care il inconjoara pe copil. Pentru parinti ofera un nivel de practicabilitate ridicat prin faptul ca materialul plastic este destul de flexibil, manerul este reglabil si poate fi usor depozitata deoarece nu are dimensiuni mari.

Pretul unei astfel de saniute este destul de mic in comparatie cu bucuria pe care o va trezi in sufletul copilului cu fiecare zi petrecuta la derdelus. Te asteptam sa vizitezi ofertele de saniute copii pentru a te convinge ca fiecare model este o investiti

Despre Kondor Invest

Importator saniute copii sc.ridax construxt.srl

Taguri: saniutesanienichiduta