Izolarea optima a ferestrelor va scapa de grija facturilor

BUCURESTI - 18 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie


Racirea brusca din ultima perioada ne-a determinat sa schimbam, intr-un timp foarte scurt, sandalele cu cizmele, aerul rece al aparatelor de aer conditionat cu cel cald. Prognozele meteorologice preconizeaza ca aceasta trecere rapida anunta o iarna extrem de geroasa si de grea.

Racirea brusca din ultima perioada ne-a determinat sa schimbam, intr-un timp foarte scurt, sandalele cu cizmele, aerul rece al aparatelor de aer conditionat cu cel cald. Prognozele meteorologice preconizeaza ca aceasta trecere  rapida anunta o iarna extrem de geroasa si de grea. Insa, nu doar temperaturile scazute sunt cele care ii ingrijoreaza pe romani, ci si valoarea facturilor platite la utilitati. Cu cat gerul va fi mai de durata, cu atat vor avea nevoie de mai multa caldura in locuinte. Scapati de aceasta corvoada! Achizitionati acum ingenioasele rulouri exterioare si veti simti imediat diferenta.

In cazul apartamentelor de bloc, si nu numai, ferestrele sunt principalele surse de pierdere termica. Indiferent de calitatea sau marimea acestora transferul termic are loc. Pentru a reduce sau chiar estompa aceste pierderi luati in calcul nu doar schimbarea tamplariei si a geamurilor cu alte produse performante, ci montati si rulouri exterioare care actioneaza ca un adevarat scut intre atmosfera de afara si cea din interiorul locuintei.

Confectionate din lamele de aluminiu, umplute cu spuma poliuretanica aceste sisteme amplifica semnificativ avantajele unor ferestre performante eliminand definitiv realizarea transferului termic in orice anotimp al anului. Achizitionarea unor ferestre modene cu geamuri performante, de o calitate foarte buna, inseamna o temperatura constanta a interioarelor locuintei, dar si facturi mai mici platite la utilitati.

Insa, accesorizarea acestora cu modernele rulouri exterioare inseamna mult mai mult decat atat. Eliminarea transferului termic, intimitate deplina, izolare fonica si protectie antiefractie sunt principalele avantaje de care puteti beneficia in urma utilizarii acestor produse performante.

Pentru cele mai bune alegeri si pentru un echilibru perfect dat de raportul calitate-pret alegeti sa colaborati cu o firma cu autoritate pe piata din Romania. De calitatea serviciilor, montajului, dar si a produselor depinde confortul dumneavoastra. Alegeti sa fim alaturi de dumneavoastra. Firma Practix va pune la dispozitie cele mai bune oferte, produse, preturi, dar si servicii.

Un produs este cu atat mai bun si mai rezistent, cu cat montajul a fost realizat mai bine. O fereastra montata incorect poate atrage dupa sine nu doar pagube materiale, ci si numeroase accidentari.

Alegeti rulouri exterioare si ferestre performante marca Practix. Cu noi gerul este mai usor de suportat, la fel si canicula din timpul verii.

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scharx-srl/izolarea-optima-a-ferestrelor-va-scapa-de-grija-facturilor