Jucariile in general sunt jucarii educative

BUCURESTI - 31 ianuarie 2012

Comunicat tip General in Afaceri

Cand un copil se joaca, isi exerseaza de fapt mintea, cautand tot timpul sa gaseasca solutii la probleme pe care joaca insasi i le prezinta.

jucarii pe nichiduta.ro

jucarii pe nichiduta.ro

 Fie ca vorbim de jucarii de prescolari, scolari, pentru fetite, baietei, toate au acelasi scop. Jucariile in general sunt jucarii educative. Copiii invata tot timpul. Mintea lor este ca un burete, gata sa absoarba tot ceea ce se intampla in lumea lor inconjuratoare, fie lucruri bune, fie lucruri rele. Deci atentie ce fel de jucarii le cumparati copiilor dvs, deoarece intr-o anumita masura, toate pot fi jucarii educative , cu alte cuvinte, toate va pot educa fetitele/baieteii si cateodata negativ, nu pozitiv.

De exemplu, armele de jucarie sau jucariile cu conotatie negativa, de exemplu microbii si virusii de plus, care sunt extrem de populari, nu sunt recomandati copiilor. De ce sa nu ii luati un catelus de plus sau o pisicuta, daca tot aveti intentia sa luati o jucarie de plus?

Copiii cand se joaca se pun in situatii reale, analizeaza, gasesc solutii, isi construiesc strategii, comunica cu ceilalti copii, accepta cand castiga, dar si cand pierd (la jocuri), se grupeaza pentru a le fi mai usor sa castige, sunt fericiti sau tristi in functie de situatie, dar de fiecare data invata. Daca invata ceva nou sau nu, aceasta depinde de situatia in sine si de ei. Daca ei vad situatia ca pe una complet noua, este posibil sa adopte un comportament nou la ea, nu sa insuseasca o atitudine mai veche, corespunzatoare unei mai vechi probleme. Indiferent, prin prisma jucariilor educative copii isi dezvolta gandirea.

Despre Kondor Invest

importator jucarii copii injusa nichiduta.ro