Masinutele electrice imita cu precizie modele de masini adevarate

BUCURESTI - 31 mai 2012

Comunicat tip General in Afaceri

Masinutele electrice sunt produse intr-o gama larga de modele ce imita fidel modelele masinilor de marca

Imporator Masinute Electrice nichiduta.ro

Imporator Masinute Electrice nichiduta.ro

Pentru copii, aceste masinute reprezinta un prilej de petrecere a timpului in aer liber, un prilej de distractie si de bucurie. Masinutele electrice sunt create atat pentru baietei cat si pentru fetite, au unul sau doua locuri si utilizeaza baterii de 6, 12 sau 24 volti.

 Designul impecabil al masinutelor electrice, precum si functionalitatea lor desavarsita, transforma aceste obiecte din simple jucarii in piese de valoare nu doar pentru cei mici, ci si pentru cei mari. Masinutele electrice sunt dotate cu centuri de siguranta, pedale, volan si alte accesorii, la fel cum au si masinile adevarate. Viteza masinutelor electrice pentru copii, poate fi controlata si de parinti cu ajutorul unei radiocomenzi.

 Utilizarea masinutelor electrice este foarte sigura, fiind lipsita de orice fel de risc. Pentru masinutele care utilizeaza baterii mai mari, se recomanda totusi o mare grija din partea parintilor, deorece acestea pot atinge viteze mari. Aceste modele nu sunt recomandate copiilor sub 5 ani, mai ales celor care nu au mai utilizat o masinuta electrica.

 Pentru a beneficia de o gama larga de modele, parintii pot achizitiona masinute electrice din cadrul magazinelor online. Oferta variata, calitate ridicata, preturile avantajoase dar si posibilitatea de returnare a produsului, reprezinta avantaje principale pentru o astfel de achizitie.Vezi modele pe www.masinute-electrice-copii.ro

Despre Kondor Invest

sc.nichiduta trading.srl