Masuri de intretinere pentru rulouri exterioare

BUCURESTI - 4 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

In momentul in care iti achizitionezi rulouri exterioare, este bine sa stii ce anume trebuie sa faci pentru a prelungi viata lor si pentru a te bucura de functionarea lor in perfecta stare.

In momentul in care iti achizitionezi rulouri exterioare , este bine sa stii ce anume trebuie sa faci pentru a prelungi viata lor si pentru a te bucura de functionarea lor in perfecta stare. Este adevarat ca rulourile exterioare, odata instalate, nu au nevoie de foarte multe masuri de mentenanta, dar sunt totusi aspecte pe care ar fi bine sa nu le neglijezi.
In general, pe piata, sunt disponibile rulouri confectionate din PVC si din aluminiu, materiale care sunt usor de curatat si mentinut in stare buna, cu o rezistenta mare la murdarie si intemperii. In functie de furnizor si de tipul de rulou cumparat, vei primi informatii specifice despre curatarea si intretinerea lui, in momentul achizitionarii. Fiecare distribuitor cunoaste reactia produselor sale la diferite substante, asa ca va specifica cu ce poti sa speli ruloul si cu ce nu. In plus, vei fi informat asupra masurilor de preventie in momente de conditii meteorologice vitrege, mai ales pe timp de iarna. De exemplu, pentru ca rulourile inchise complet la temperaturi sub zero grade sa se deschida, poti deschide geamul, pentru a lasa caldura sa actioneze asupra ruloului pentru cateva minute.
In ceea ce priveste mentenanta regulata, rulourile exterioare trebuie spalate periodic, aproximativ o data e luna si mai ales dupa furtuni si ploi torentiale. La orice semn de functionare defectuoasa, trebuie sa chemi specialistii sa verifice ce e in neregula cu mecanismul, pentru a nu agrava situatia. Rulourile care nu functioneaza perfect nu vor mai oferi aceleasi conditii optime de izolare termica si fonica, protectie solara si impotriva raufacatorilor. De aceea, este de recomandat sa apelezi la specialisti, mai ales daca rulourile se afla inca in garantie, pentru a diminua preturile de reparatie.
Chiar daca nu esti un neofit intr-ale reparatiilor, nu este o idee foarte buna sa incerci sa repari singur rulourile exterioare. De cele mai multe ori, aceste demersuri nu se finalizeaza cu succes, iar reparatiile facute de specialisti vor fi si mai complicate apoi. Este important sa constientizezi ca durata de viata anuntata de furnizor este atinsa de rulouri exterioare intretinute corect si curatate in mod regulat, dar daca neglijezi mentenanta lor, ele se vor strica mai repede si vor necesita reparatii mai constisitoare sau chiar inlocuirea lor. Daca respecti insa masurile de intretinere pentru rulouri exterioare ( http://www.scharx.ro/ ) mentionate mai sus, ai toate sansele sa te bucuri de ele pentru mai mult timp.

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre