Noul concept Elena Francisc, Cartile Maestrului Interior propune selectii de carti potrivite acestor vremuri aflate in transformare.

BUCURESTI - 18 decembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle

Parcursul spiritual al fiecăruia curpinde nenumărate trepte și descoperiri şi cu toții trecem prin
aceleași etape ale Revelației.

Noul concept Elena Francisc, Cartile Maestrului Interior propune selectii de carti potrivite acestor vremuri aflate in transformare.

Parcursul spiritual al fiecăruia curpinde nenumărate trepte și descoperiri şi cu toții trecem prin aceleași etape ale Revelației. Selecțiile oferite de noi, Horia & Elena Francisc Turcanu reflectăetapele cele mai importante ale acestui parcurs, așa cum le-am descoperit din propria noastră experiență de lucru cu sute de oameni în ultimii ani de explorare a conștiinței.

Fiecare dintre selecții cuprinde cărți care vin să susțină o anumită etapă, cu întrebările, ezitările și îndoielile ei. Sunt operele unor uriași, alese pe sprânceană după criterii foarteexclusive. Dintre acestea, cel mai important este acela că autorii sunt niște practicieni ai stărilor de conștiință extinsă, celebri în toată lumea pentru lucrul lor cu oamenii.

Vă invităm să explorați aceste selecții și să simțiți etapa în care vă aflați. Veți găsi cu siguranță suportul de care aveți nevoie în acest moment.

Lansăm conceptul Cărților Maestrui Interior deci, într-un moment important. Noutatea pentru acest an este aceea că aceste Cărți le veți putea găsi,începând cu 1 ianuarie 2013, exclusiv pe site-ul editurii Elena Francisc

Despre Editura Elena Francisc

Creată în 2004, Editura Elena Francisc s-a născut din descoperirea faptului că există cărti de o importantă fundamentală pentru oricine să află în căutare adevăratei naturi. Cărti care, dintr-un motiv sau altul nu au fost traduse în limba română. Elena Francisc si Horia Ţurcanu au selectataceste cărti în primul rând pe criteriul utilitătii, pentru aceia care se află în căutare de sine, pentru aceia care nu se multumesc cu răspunsurile standard la întrebările pe care ni le punemîn secolul 21.Fie că pot fi încadrate în domeniile psihologiei, spiritualitătii, comunicării sau chiar ale metafizicii, aceste cărti au în comun faptul că ele pot induce schimbări în modul în care privimlumea şi pe noi însine.

Despre Kondor Invest

Mai multe informatii pe site

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scharx-srl/noul-concept-elena-francisc-cartile-maestrului-interior-propune-selectii-de-carti-potrivite-acestor-vremuri-aflate-in-transformare-