O lume minunata plina cu jucarii

BUCURESTI - 18 ianuarie 2012

Comunicat tip General in Retail

Universul copiilor este alcatuit din joc si farame de magie care sa croiasca cele mai frumoase momente, pentru a umple sufletul celor mici cu bucurii mari. Jucariile sunt obiectele care prind viata in mainile copiilor si care traiesc alaturi de ei intr-o lume perfecta.

. Pentru a-i ajuta pe cei mici sa construiasca o lume minunata si pentru a-i invata sa descopere minunile din lume, parintii ar trebui sa se gandeasca la cele mai bune solutii.

Jucariile ii ajuta pe cei mici sa se dezvolte armonios. Achizitionarea de jucarii implica insa o mare responsabilitate din partea parintilor. Acestea trebuie sa fie corespunzatoare grupei de varsta din care face parte cel mic si de asemenea, trebuie sa fie realizate din materiale calitative.

Jucariile educative reprezinta un mentor excelent pentru copilul dumneavoastra. Acestea il vor invata pe micut tainele diferitelor procese cognitive dar si creative. In acest fel dumneavoastra puteti petrece mai mult timp alaturi de cel mic, avand la indemana un ajutor de incredere care va face procesul de invatare mult mai frumos si mai usor. Cu ajutorul jucariilor educative, cei mici pot invata culorile, formele, texturile si multe altele.

Lumea magica a jucariilor pentru copii se bucura de o gama extrem de diversificata de produse care de care mai ingenioase si mai inteligente. Jucariile stimuleaza creativitatea copiilor ajutandu-i sa dobandeasca atat o gandire logica cat si una bazata pe imaginatie si intuitie.

In functie de natura lor, jucariile contribuie la dezvoltarea intelectuala dar si fizica a celor mici. Alegeti cu chibzuinta din gama variata de jucarii copii si oferiti celor mici bucuria de care au atat de mare nevoie.

Despre Kondor Invest

Importator articole injusa nichiduta.ro