Oferte de Sarbatori la patuturi copii, premergatoare copii si balansoare copii disponibile

BUCURESTI - 5 decembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Odata cu apropierea Sarbatorilor de iarna, va oferim cele mai bune oferte pentru o gama variata de produse pentru copii. Alegeti acum cele mai inspirate cadouri si vizitati magazinul nostru online

Odata cu apropierea Sarbatorilor de iarna, va oferim cele mai bune oferte pentru o gama variata de produse pentru copii. Alegeti acum cele mai inspirate cadouri si vizitati magazinul nostru online www.babybuum.ro.

Copiii merita tot ce este mai bun, de aceea alegeti doar produse de cea mai inalta calitate. La noi gasiti patuturi copii la cele mai bune preturi, de la diversi producatori, produse disponibile intr-o varietate de modele si culori.

Alaturi de patuturi puteti achizitiona si premergatoare copii, obiecte ce ii vor ajuta pe cei mici sa descopere lumea inconjuratoare in cel mai sigur mod cu putinta.

Daca doriti un cadou distractiv, puteti opta pentru balansoare copii. Aceste produse sunt fabricate dupa cele mai inalte standarde de protectie si confort, oferind micutilor o distractie bine meritata.

Nu ezitati sa vizitati magazinul nostru online si sa va bucurati de preturi bune la o calitate ireprosabila.

 Pentru mai mult informatii despre produsele si ofertele noastre, accesati site-ul nostru: www.babybuum.ro sau contactati-ne la adresa de e-mail alitisintcom@yahoo.com.

Despre Kondor Invest

Odata cu intrarea in magazin, fiecare client va primi cosul virtual de cumparaturi.
In cosul de cumparaturi se poate modifica numarul articolelor sau se poate renunta la anumite produse.
Finalizarea comenzii se poate efectua numai dupa ce v-ati inregistrat ca si cumparator al magazinului nostru.