Pe Cine Sa Inviti La Nunta?

BUCURESTI - 1 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle

Este dificil sa te hotarasti pe cine sa inviti la nunta, poate la fel de greu ca si atunci cand trebuie sa te decizi cu cine anume sa te casatoresti, insa aceasta operatiune de stabilire a oaspetilor se poate simplifica foarte mult, daca luati in calcul urmatoarele elemente.

Pe Cine Sa Inviti La Nunta?

Inainte de a va hotari daca sa il chemati pe vecinul de la 3, stabiliti ce fel de nunta veti avea, una formala sau informala. Apoi, luati in calcul daca acel vecin poate sa faca fata unei nunti formale; mentionam acest lucru deoarece anumite persoane pur si simplu nu sunt create pentru a participa la evenimente extra-elegante, si care nu au un comportament demn de un astfel de eveniment.

Dupa ce ati stabilit nivelul de formalitate si ati eliminat anumite persoane de pe lista potentialilor invitati, sau dimpotriva, ati mai adaugat cativa, stabiliti daca locatia nuntii este una potrivita pentru toti potentialii dumneavoastra invitati. Daca locuiti in Bucuresti si aveti de gand sa va sarbatoriti nunta la Sinaia, s-ar putea ca multi invitati din Bucuresti sa refuze invitatia tocmai din acest motiv, al locatiei prea indepartate. In acest caz, vorbiti in treacat cu persoanele de care nu sunteti sigur/a ca vor accepta si mentionati locatia, pentru a le vedea reactia. Daca spun ca in principiu vor veni, fiti sigur/a ca respectati eticheta si trimiteti-le si lor invitatie la nunta.

Bugetul este un factor important de asemenea in organizarea unei nunti. Bineinteles ca ati dori ca intreg cartierul si toata compania sa fie alaturi de dumneavoastra in acel magic moment al nuntii, insa din punct de vedere financiar, foarte putine cupluri reusesc acest lucru. Deci luati in calcul si cati bani vreti sa cheltuiti cu nunta, si invitati doar membrii familiei si cei mai importanti prieteni, in cazul in care nu aveti bani de cheltuiala.

Primii pe lista de invitati la o nunta sunt membrii familiei. Chiar daca prietenii sunt foarte importanti de asemenea, ei vin pe locul doi, si sunt urmati de colegii de munca. Apoi, urmeaza persoane care sunt importante pentru cei doi, chiar daca mireasa nu cunoaste anumite persoane pe care mirele vrea sa le invite (ca de exemplu, primul sau invatator) si invers. Dupa aceste persoane importante, pe lista intra copiii prietenilor (care pot fi sau nu minori) si vecinii, daca nu cumva au fost inclusi in categoriile de mai sus (vezi prieteni, colegi de munca sau persoane importante).

Creatorii de nunti ... vezi mai multe pe site-ul nostru

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scharx-srl/pe-cine-sa-inviti-la-nunta