Pergole si copertine pentru un spatiu de invidiat

BUCURESTI - 2 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Detaliile fac intotdeauna diferenta, iar atunci cand vine vorba de propria locuinta fiecare detaliu capata o importanta foarte mare. Sistemele de umbrire pe care le alegem pentru locuinta sau gradina trebuie sa fie nu doar eficiente in protejarea importiva razelor de soare, dar si estetice pentru un efect vizual apreciat de toata lumea.
Amenajarea spatiului personal necesita o migala deosebita in alegerea celor mai potrivite solutii. In ceea ce privesc solutiile de umbrire pentru ferestre, sistemele de copertine retractabile sunt recomandate ca fiind combinatia ideala dintre practic si estetic. Culoarea joaca un rol important in viata fiecaruia dar mai ales in solutiile de amenajari. Copertinele retractabile pe langa faptul ca sunt usor de utilizat, protejeaza eficient la orice ora din zi, creeand de asemenea, si un aspect spectaculos.
Caracterisiticile tehnice ale unor produse de calitate vor aduce beneficii majore pentru o functionalitate fara cusur. Asfel, alegeti doar sisteme de copertine realizate din materiale rezistente care sa faca fata cu succes oricaror conditii meteorologice.
Alaturi de copertine, pergolele completeaza imaginea feerica a spatiului dumneavoastra personal aducand gradinii in care sunt amplasate, un plus de farmec. Mai mult, pergolele va ofera posibilitatea de a petrece mai mult timp in aer liber alaturi de cei dragi, beneficiind de o protectie maxima impotriva razelor de soare.
Sistemele de copertine retractabile, alaturi de pergole si de sistemele de copertine transparente pentru terase reprezinta solutiile ideale pentru spatii protejate de soare si frumos amenajate.
Scharx .ro este compania care va ofera solutii pentru uz rezidential si industrial, producand si comercializand diverse produse, de la rulouri exterioare si tamplarie pana la sisteme de automatizari porti si copertine retractabile .

Despre Kondor Invest

Mai multe detalii pe site-ul nostru

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scharx-srl/pergole-si-copertine-pentru-un-spatiu-de-invidiat