Piscina ecologica

BUCURESTI - 17 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Zilele fierbinti de vara s-au instalat de ceva vreme cu toate drepturile, iar clipele petrecute in piscina au inceput sa fie din ce in ce mai placute. Activitatea de relaxare in aceasta este prioritara pe ordinea de zi. Razele puternice ale soarelui te fac sa te gandesti numai la placerea pe care ti-o da apa racoritoare din interiorul piscinei.

Zilele fierbinti de vara s-au instalat de ceva vreme cu toate drepturile, iar clipele petrecute in piscina au inceput sa fie din ce in ce mai placute. Activitatea de relaxare in aceasta este prioritara pe ordinea de zi. Razele puternice ale soarelui te fac sa te gandesti numai la placerea pe care ti-o da apa racoritoare din interiorul piscinei. Daca prioritara este relaxarea, ar trebui sa iei in considerare si procesul de curatare piscina. Este minunat sa te racoresti, insa fa-o intr-un mediu sanatos.

O intreaga gama de produse de curatare piscina iti stau la dispozitie, iar datorita performantelor sale aceasta munca se transforma intr-o joaca de copil. Un alt lucru de care ar trebui sa tii cont atunci cand vine vorba despre piscina este costurile semnificative pentru mediu pe care acesta le prevede. Este minunat sa ai un spatiu special amenajat pentru zilele toride de vara, sa o ingrijesti, dar sa iei in calcul si cheltuielile pe care aceasta le prevede, costuri care pot afecta mediul inconjurator.

Indiferent ca vorbim despre filtrarea apei, despre incalzirea acesteia sau despre curatarea piscinei, acest accesoriu fastuos implica un consum mare de energie. Dar, avand in vedere ca miscarea green a patruns in toate aspectele vietii este mult mai simplu sa scapam de cheltuielile mult prea mari la facturile platite la utilitati. Tehnologia, desi este opusul naturalului a dezvoltat sisteme ingenioase care ajuta la sporirea confortului omului modern, dar si la protejarea mediului inconjurator.

Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa economisesti facturile la energie, sa fii prieten cu resursele pamantului si in acelasi timp sa te bucuri de racoarea dupa-amiezilor petrecute in piscina:

1. Nu incalzi zilnic apa din piscina. Soarele arzator al dupa-amiezilor o va face cu siguranta, astfel economisesti energia consumata pentru ceva care se va intampla in mod natural. O metoda alternativa a acestei actiuni o constituie si panourile solare.

2. Construieste piscina cu ajutorul materialelor prietenoase cu natura.

3. Acopera piscina atunci cand nu o folosesti. Astfel, vei economisi timp in curatarea acesteia, dar si apa care cu timpul se poate evapora.

4. Nu apela la sistemele care functioneaza pe baza de energie electrica si care pastreaza piscina curata, ci alege produse cu ajutorul carora sa faci chiar tu munca aceasta.

Pentru mai multe detalii despre produse de curatare piscina accesati www.chemoform.ro.  

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre