Piscina – locul de distractie al verii

BUCURESTI - 23 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Majoritatea persoanelor care beneficiaza de un spatiu in curte si-au achizitionat, montat sau construit propria piscina.

Majoritatea persoanelor care beneficiaza de un spatiu in curte si-au achizitionat, montat sau construit propria piscina. De ce sa paraseasca domiciliul pentru o distractie racoroasa in apele bazinelor publice cand poate sa o faca direct in curtea lor? In plus, asa sunt siguri de calitatea apei si a produselor de intretinere piscine pe care le-au folosit.

Nimic nu se compara cu relaxarea intr-un bazin dupa o zi obositoare de munca. Indiferent cat de mare sau de mic este, bazinul reprezinta o adevarata afacere pentru toata perioada verii. Nu doar petrecerile care se dau in jurul ei, ci si orele dupa-amiezilor toride petrecute intr-un ambient placut si curat.

Nu trebuie sa consideri un impediment spatiul prea mic de care dispui. O piscina amenajata intr-o forma longitudinala se va integra perfect in orice tip de spatiu. Chiar va arata mai elegant si mai cochet decat una extrem de spatioasa. Mai mult de atat, procesul de intretinere piscine se va realiza intr-un timp semnificativ mai mic. Nu trebuie sa petreci ore in fiecare zi pentru a te asigura ca apa bazinului este sanatoasa si nu exista posibilitatea aparitiei anumitor complicatii. Fiind un bazin mic, poti sa ii schimbi apa mai des, nu doar sa o intretii.

Forma piscinei va atrage si mai multe priviri, dat fiind faptul ca majoritatea sunt dreptunghiulare, si asezate in mijlocul gradinilor imense, nefiind inconjurate de nimic. In plus, orele amiezii alunga pe oricine de la distractie. In schimb, daca alegi sa o amplasezi in directia opusa soarelui atunci cand acesta arde cu putere, te poti bucura de apa in fiecare moment al zilei.

Mai mult de atat, locuinta va capata noi valente si va fi pusa si mai mult in valoare datorita formei si dimensiunii piscinei.

In cazul in care optezi pentru o astfel de piscina vei beneficia de o deschidere vizuala mai ampla. Locuinta, gradina si piscina vor forma un tot si se vor pune in valoare una pe cealalta. Spatiul ramas in gradina il poti folosi in alte scopuri. Transforma-l, de exemplu, intr-un loc de relaxare sau amenajeaza-l astfel incat sa-ti serveasca drept spatiu in care sa iti servesti cina sau ceaiul de dupa-amiaza.

In ceea ce priveste bazinul, ia foarte in serios procesul de intretinere piscina ( http://www.chemoform.ro/ ) indiferent de numarul mare sau mic de persoane care foloseste acest spatiu. Bacteriile si microbii pot fi transportati si pe calea aerului, iar apa ii ajuta sa se dezvolte.

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre