Plase tantari cu o rezistenta ridicata

BUCURESTI - 17 iulie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Cu siguranta si tu te afli in cautarea de solutii pentru a tine insectele departe de casa ta. Vestea buna este ca poti achizitiona aceste solutii, investind eficient in plase -insecte/" title="plase insecte">plase insecte de cea mai inalta calitate.

Plasa insecte tip plisse

Cu siguranta si tu te afli in cautarea de solutii pentru a tine insectele departe de casa ta. Vestea buna este ca poti achizitiona aceste solutii, investind eficient in plase insecte de cea mai inalta calitate. Deoarece exista mai multe tipuri de plase insecte, acestea se achizitioneaza in functie de necesitatile spatiului tau. Plasele de tantari confectionate de compania noastra, se bucura de o rezistenta ridicata, fiabililitate inalta si materiale durabile, pentru a satisface toate exigentele.

Plasele de tantari tip plisse, ce poarta si denumirea de plase tip armonica sunt plase ideale pentru a proteja casa de orice fel de insecte, recomandate fiind in special pentru usi sau ferestre de mari dimensiuni. Culoarea plaselor este una standard, gri inchis, plasele fiind foarte elegante, conferind un aspect placut. Acestea beneficiaza si de o rama realizata din aluminiu extrudat, ce poate fi montate si scoasa cu usurinta, in functie de anotimp. Ramele pot fi comandate pe maro sau pe alb.

Plasele tip rulou sunt o model mai elegant de plase, ce vin insotite de o caseta din aluminiu si de ghidaje, realizate din acelasi material. Atunci doresti sa ridici sau strangi rulourile, acestea vor fi mascate cu eleganta in caseta superioara, ferestrele tale avand un aspect foarte placut. Acest tip de plase insecte sunt prevazute cu un sistem pe arcuri, actionarea fiind posibila cu ajutorul unui snur. Plasa este realizata din fibra de sticla ignifuga, culoarea acesteia putand fi aleasa dintre gri si negru.

Plasele simple ce au rama din aluminiu, reprezinta varinata clasica de plase tantari. Calitatea acestor produse este conferita de calitatea materialelor din care sunt confectionate aceste plase.

Pentru a comanda plase insecte ( www.plasetantari.com.ro ) de cea mai inalta calitate si pentru a beneficia si de montajul gratuit al acestora, apelati la profesionisti.

Despre Kondor Invest

Afla mai multe informatii de pe site-urile noastre.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scharx-srl/plase-tantari-cu-o-rezistenta-ridicata