Plasele impotriva insectelor va protejeaza in orice anotimp

BUCURESTI - 11 ianuarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Bolile cauzate de intepaturile de tantari sunt tot mai frecvente in ultimul timp, iar cei mai afectati sunt bebelusi si copii, dar nici adulti nu scapa.

Plasele impotriva insectelor va protejeaza in orice anotimp

Boliele cauzate de intepaturile de tantari sunt tot mai frecvente in ultimul timp, iar cei mai afectati sunt bebelusi si copii, dar nici adulti nu scapa. Tocmai din acest motiv indicat este va achizitionati cat mai curand o plasa de protectie impotriva insectelor.

Oferta de plase -tantari/" title="plase tantari">plase tantari si plase insecte este foarte avantajoasa si variata pe site-ul nostru, potrivite pentru toate tipurile de tamplarie, atat pentru ferestre cat si pentru usi. Pentru o protectie sporita va puteti achizitiona si plase tantari dar si rolete textile pentru interiorul ferestrelor.

Roletele textile adauga la decorul camerei un elemnt elegant si cu bun gust. Noi realizam plasele cu atentie si dedicare, din materiale de calitate, plasa propriu-zisa fiind creata din fibra de sticla ignifuga, vopsirea lor se face in camp electrostatic, iar rama este din aluminiu extrudat.

Orice model de plase insecte va intereseaza trebuie sa stiti ca acestea au protectie impotriva razelor ultraviolete si isi mentin culoarea o vreme indelungata. Alegerea  unor rolete textile va fi una inspirata mai ales ca acestea va vor asigura si umbra in casa in timpul verilor toride, dar si intimitatea.

Roletele textile sunt fabricate din poliester si se actioneza cu ajutorul unui snur cu bile.

Protejarea familiei dumneavoastra ar trebui sa fie prioritara indiferent de anotimp deci nu ezitati sa va achizitionati act mai curand un model sau plase tantari.

Compania Kondor Invest a luat nastere in anul 2003 si s-a impus cu repeziciune pe piata de profil din Romania, datorita produselor de calitate pe care le comercializeaza si personalului calificat pe care il detine.

Despre Kondor Invest

Pentru detalii si comenzi accesati Scharx.ro sau contacti-ne la numarul de telefon: 0786.393.686