Promovare site prin tehnici SEO

BUCURESTI - 16 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Internet

In ziua de astazi putine persoane care au deja un site nu stiu ce este SEO si ce beneficii aduce. SEO - Search Engine Optimization este procesul prin care un site este optimizat pentru a obtine o pozitie buna in rezultatele cautarilor realizate pe motoarele de cautare.

In ziua de astazi putine persoane care au deja un site nu stiu ce este SEO si ce beneficii aduce. SEO - Search Engine Optimization este procesul prin care un site este optimizat pentru a obtine o pozitie buna in rezultatele cautarilor realizate pe motoarele de cautare. Cel mai accesat motor de cautare este Google, astfel ca promovarea site-urilor se va realiza pentru acest motor de cautare.

 

Utilizatorii care cauta pe Google produse sau servicii, folosesc anumite cuvinte cheie pentru a filtra cautarile lor. In functie de aceste cuvinte, in paginile motorului de cautare vor aparea anumite rezultate. Astfel ca, site-urile sunt optimizate in functie de cuvintele cheie reprezentative pentru afacere. Daca un site nu se afla in primele pagini Google este imposibil sa fie gasit de catre potentialii clienti, fiind ca si cum nici nu ar exista.

 

Promovarea site-urilor prin SEO aduce in primul rand vizibilitate, trafic, awareness si de ce nu, conversii. Dar atentie, doar o promovare site corecta este eficienta si aduce rezultatele mult dorite. Optimizarea unui site se realizeaza prin tehnici complexe, SEO cuprinzand o parte de optimizare onpage: continut relevant  si original atat pentru user cat si pentru motorul de cautare, headinguri, tagul, meta descrierea, cuvintele cheie relevante, fisirele denumite corect, harta site-ului si optimizare offpage: procesul de link building, inscrierea in directoare, utilizarea retelelor sociale, comunicate de presa, articole.

 

Promovarea online prin SEO este o modalitate deosebit de eficienta de a-ti face cunoscuta afacerea. Beneficiaza de o promovare site corecta si apeleaza la expertii in domeniu. Tehnicile de optimizare site vor aduce beneficii pe termen lung. De aceea, orice afacere care doreste sa fie una de succes trebuie sa se promoveze online si mai ales trebuie sa se promoveze pe Google.

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre