Rulouri exterioare accesibile

BUCURESTI - 27 februarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Firma noastra se ocupa cu realizarea si comercializarea de rulouri exterioare de prima clasa, de calitate superioara, rezistente in timp indiferent de conditiile climaterice.

Firma noastra se ocupa cu realizarea si comercializarea de rulouri exterioare de prima clasa, de calitate superioara, rezistente in timp indiferent de conditiile climaterice. Rulourile exterioare sunt realizate din profile de aluminiu extrudate in Polonia si contin lamele de 39 mm umplute cu spuma poliuretanica izolatoare de 9 mm. Vopsirea componentelor se face in camp electrostatic, ceea ce va garanteaza o durata de viata mai lunga a rulourilor deoarece acestea vor fi mai rezistente la contactul cu factorii fizici sau chimici din natura. Orice model de rulouri exterioare au o viata lunga, de aproximativ 25-30 de ani, mai ales rulouri exterioare aluminiu.  Rulourile noastre se potrivesc oricarei arhitecturi, mai ales ca puteti alege dintr-o gama foarte variata de culori si chiar imprimeuri din toate tipurile de lemn. La cerere rulourilor exterioare li se pot atasa si plase antiinsecte pentru o protectie garantata impotriva factorilor exteriori nedoriti. Sunt usor de intretinut si va garanteaza o siguranta sporita antiefractie cat si intimitate in orice moment al zilei.Sunt potrivite atat spatiilor comerciale cat si celor rezidentiale. Pentru mai multe detalii accesati siteul nostru www.exterioare-rulouri.ro si analizati oferta de preturi in categoria rulouri exterioare pret.Ne puteti contacta si la numerele de telefon: 0757 082 717 (non-stop), 0757 082 700 (non-stop)

Despre Kondor Invest

Compania Kondor Invest a luat nastere in anul 2003 si de atunci s-a remarcat pe piata de profil drept o companie serioasa si care comercializeaza doar produse de calitate europeana.