Rulouri exterioare de calitate, la un pret corect

BUCURESTI - 15 decembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii

Protectia, confortul si aspectul placut al casei tale, este scopul nostru si il ducem la indeplinire de fiecare data mai bine

Rulouri exterioare de calitate, la un pret corect
 Increderea Ta ne obliga 

Scharx Romania

Protectia, confortul si aspectul placut al casei tale, este scopul nostru si il ducem la indeplinire de fiecare data mai bine. Compania noastra va ofera o gama variata de rulouri exterioare, de calitate, din materiale diferite, pentru toate gusturile si buzunarele.

 

Multumirea clientilor nostri este tinta noastra si tocmai de aceea va propunem o gama variata de oferte pentru preturile produselor noastre. Pretul include si montajul produselor, care este realizat de un personal specializat, astfel incat sa aiba loc intr-un timp cat mai scurt pentru a nu va incomoda in nici un fel.

 

Din oferta noastra fac parte atat tipul de rulouri exterioare aluminiu, cat si rulouri exterioare pvc, pentru a va multumi pe deplin in functie de necesitatile dumneavoastra. Modelul de rulouri aluminiu sunt extrudate in Polonia,iar lamelele sunt umplute cu spuma poliuretanica izolatoare, ceea ce va garanteaza o durata de viata mai lunga a rulorilor exterioare.

Alternativa mai ieftina a acestora sunt tipul de rulouri exterioare pvc, care la randul lor sunt realizate din materiale rezistente si ofera o izolatie termica si fonica foarte buna.

 

Pentru comenzi si detalii accesati site-ul nostru sau contactati-ne la numerele de telefon: 0757 082 717 (non-stop), 0757 082 700 (non-stop), 0374.048.799

Despre Kondor Invest

Compania Scharx.ro este recunoscuta pe piata de profil drept cea mai profesionala companie, a caror preturi se reflecta in calitatea inalta a produselor. Productia de rulouri exterioare se realizeaza in propria fabrica, echipa de profesionisti si calitatea materialelor folosite garantand succesul.