Rulouri exterioare: de la design la utilitate

BUCURESTI - 21 mai 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Locuinta este locul unde fiecare dintre noi petrecem majoritatea timpului si din acest motiv, ne dorim ca aceasta sa fie cat mai placuta si mai primitoare. Este spatiul unde ne simtim in siguranta, ne relaxam, un loc confortabil in care ne refugiem dupa o zi obositoare de munca.

Locuinta este locul unde fiecare dintre noi petrecem majoritatea timpului si din acest motiv, ne dorim ca aceasta sa fie cat mai placuta si mai primitoare. Este spatiul unde ne simtim in siguranta, ne relaxam, un loc confortabil in care ne refugiem dupa o zi obositoare de munca.

De cele mai multe ori ne dorim sa transformam acest refugiu intr-un spatiu cu un design elegant, care sa beneficieze de accesorii moderne si functionale. Compania Practix iti va oferi toate avantajele unui astfel de camin. In acest sens, au fost concepute sisteme de rulouri exterioare din aluminiu si PVC.

Un design interior asa cum iti doresti, nu este un lucru greu de realizat, atunci cand lucrezi cu materiale de calitate si oameni profesionisti. Compania Practix iti pune la dispozitie persoane specializate in domeniu, care vor sti sa-ti dea sugestii utile in legatura cu spatiul disponibil. Ei te vor ajuta sa iti aranjezi locuinta astfel incat sa te bucuri de un spatiu elegant si practic, totodata. Acestia vor lua in calcul designul locuintei, confortul tau, dar si un nivel de utilitate atunci cand iti vor monta rulourile.

Astfel, rulourile devin o parte a designului casei tale, dar in acelasi timp, iti ofera si o stare de confort sporita. Sistemele de rulouri sunt foarte utile, ele impiedicand razele de soare sa patrunda in locuinta. De multe ori, pe timp de vara, se intampla ca soarele sa creeze disconfort si chiar sa decoloreze anumite obiecte din locuinta. Pentru a proteja tamplaria, ferestrele si lucrurile din casa, este bine sa instalezi sisteme de rulouri exterioare . Aluminiul este un material foarte rezistent, iar rulourile confectionate din aluminiu imprumuta si ele aceasta proprietate. Durabilitatea rulourilor din aluminiu depinde foarte mult de calitatea materialelor, de procesul de executie a produselor si nu in ultimul rand, de montaj. In cazul in care toate aceste variabile respecta cele mai inalte standarde ale calitatii si sunt montate de specialisti, aceste sisteme de rulouri au o durata de viata de pana la 20 de ani. Actionarea rulourilor se poate realiza manual sau automat, prin telecomanda. Rulourile vor fi, practic, precum o bariera impotriva factorilor de mediu, iar inchiderea etansa confera o buna izolare termica, fonica si termica (impotriva soarelui dogoritor de peste vara).

Consulta acum oferta Practix de rulouri exterioare de aluminiu si ia legatura cu unul dintre consultantii nostri.

 

 

 

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre