Rulouri exterioare pentru birouri si cabinete

BUCURESTI - 15 aprilie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Este adevarat ca din ce in ce mai multe cladiri sunt construite in epoca actuala din sticla, ceea ce contribuie la crearea efectului de sera in incinte, mai ales la etajele superioare. De aceea, cladirile de birouri au nevoie de o investitie majora in sisteme de aer conditionat si ventilare, care sa asigure o temperatura rezonabila pe timp de vara.

 Rulourile exterioare sunt cea mai noua tehnologie de jaluzele exterioare, confectionate din aluminiu si PVC, ce pot fi actionate mecanic sau electric. Acestea pot avea diferite intrebuintari, insa de obicei, sunt folosite pentru calitatile lor de izolatori termici si fonici. De aceea, ele sunt folosite la case si apartamente, dar si la magazine, birouri si cabinete.

   Nu sunt putin cazurile in care la birou este extrem de frig pe timp de vara, deoarece aparatele de aer conditionat  functioneaza la capacitate maxima. Astfel se dezvolta alergii si raceli frecvente printre angajati. O propunere de solutionare a acestei probleme este instalarea de rulouri exterioare la geamurile birourilor, pentru a impiedica razele soare sa bata direct pe geam. Va intra suficienta lumina pentru lucru, dar temperatura va fi pastrata, chiar daca aparatele sunt oprite din cand in cand. 

  Avantajele unor rulouri exterioare aluminiu sunt nenumarate, insa pentru birouri in principal, ele protejeaza calculatoarele din sedii de soare si lucratorii de zgomotele strazii, deoarce ranforseaza efectul de izolator fonic al geamurilor termopan. Este adevarat ca pentru birouri pot fi utilizate si rulouri de interior, care indeplinesc functia de protectie impotriva razelor puternice de soare.

  Pentru cabinete private, se folosesc destul de des rulouri exterioare, deoarece protejeaza aparatura de razele solare puternice, dar, cel mai important, de raufacatori, care pot aduce daune incredibile. Pentru aeriserea cabinetului, rulourile pot fi lasate jos, iar geamul poate fi lasat complet deschis pentru o perioada scurta de timp, aspect imposibil fara acestea. Tototdata, este pastrata o temperatura constanta in incinte atat vara cat si iarna, astfel ca facturile la intretinere vor scadea dupa instalarea unor rulouri exterioare.

  Mediul de lucru este foarte important pentru angajati, care au nevoie de o atmosfera constanta la birou, avand in vedere ca petrec acolo cel putin o treime din perioada totala a unei zile. Consultati cele mai noi oferte la : rulouri exterioare pret