Rulouri Exterioare Pentru Usi

BUCURESTI - 4 februarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Rulourile exterioare folosite la usi (in general la usile de garaj) sunt rulouri actionate electric si care pot fi chiar programate sa functioneze dupa un orar fix. In plus, ele pot fi dotate cu senzori care sa “simta” vantul sau ploaia, si care sa coboare rulourile in cazul in care acestea sunt ridicate.

Rulouri Exterioare Pentru Usi

Rulourile exterioare folosite la usi (in general la usile de garaj) sunt rulouri actionate electric si care pot fi chiar programate sa functioneze dupa un orar fix. In plus, ele pot fi dotate cu senzori care sa “simta” vantul sau ploaia, si care sa coboare rulourile in cazul in care acestea sunt ridicate.

Rulourile exterioare pentru usi ecomisesc foarte mult spatiu care ar putea fi ocupat de usile de garaj basculante, si care necesita o zona destul de mare in exterior atunci cand se coboara sau se ridica. In cazul rulourile, tot ce trebuie proprietarul unui garaj sa faca este sa apese un buton sau sa traga de o manivela si ruloul s-a ridicat sau s-a coborat, fara a avea nevoie de spatiu in afara garajului, fara a cauza potentiale probleme celor care se afla in acel moment langa garaj si fara a avea greutatea unei usi de garaj basculante.

Rulourile exterioare folosite la usi se pot folosi ca protectie de sine statatoare a usii, dar si in combinatie cu o usa, nu neaparat de garaj. Rulourile exterioare folosite in cazul usilor de intrare intr-o casa se utilizeaza deoarece ajuta la mentinerea unei temperaturi crescute in casa timpul iernii, si a unei temperaturi reduse in timpul verii, atat timp cat in casa functioneaza si un aparat de aer conditionat. In plus, acestea reduc nivelul zgomotelor din afara si protejeaza impotriva hotilor.

Un alt avantaj al rulourilor exterioare folosite la usi este ca aceste rulouri se pot folosi chiar si atunci cand usa de intrare intr-o casa sau usa de garaj a unei proprietati da direct intr-o strada. In mod normal, o usa de garaj ce se afla in imediata apropiere a unei strazi nu trebuie sa existe, nu si daca aceasta usa de garaj reprezentata printr-un rulou exterior nu deranjeaza pe nimeni atunci cand se deschide sau se inchide.

Rulourile exterioare pentru usi vin intr-o gama variata de culori si se pot folosi in concordanta cu un sistem de supraveghere si securitate a casei. De exemplu, un rulou pentru usa de la intrarea intr-o casa poate fi programata sa se inchida automat atunci cand sistemul de supraveghere sesizeaza o prezenta necunoscuta in casa, si sa nu se mai deschida decat atunci cand o deschide proprietarul casei. In plus, acelasi sistem poate fi folosit si pentru rulourile exterioare ale ferestrelor, care pot bloca un infractor in casa, dand posibilitatea Politiei sa il prinda in flagrant.

Chiar daca se considera ca rulourile exterioare folosite pentru usile de garaj au o caseta de depozitare foarte mare si grea, adevarul este ca aceasta caseta este simplu de manevrat, mai ales in cazul unor rulouri de PVC, care sunt cele mai usoare, in comparatie cu rulourile de aluminiu, otel sau lemn.

In cazul in care rulourile sunt electrice, iar proprietarul unei locuinte doreste sa plece pentru cel putin o luna in strainatate, si vrea sa intrerupa alimentarea cu curent electric a casei, pentru a preveni eventualele incendii care ar putea aparea de la diferente de voltaj, rulourile se pot bloca cu ajutorul unei chei de blocare, si nu se vor mai deschide decat atunci cand se intoarce proprietarul din vacanta.

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-ul nostru