Rulouri personalizate si frumoase

BUCURESTI - 27 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Siguranta familiei tale este aspect de care trebuie sa tii cont in momentul in care iti achizitionezi un produs pentru caminul vostru

Siguranta familiei tale este aspect de care trebuie sa tii cont in momentul in care iti achizitionezi un produs pentru caminul vostru. Pentru ca siguranta sa fie prezenta, produsul trebuie sa fie de calitate,realizat din materiale rezistente si sa ofere ceea ce pretinde. Este si cazul rulourilor exterioare. Firma noastra se obliga sa iti livrezi doar rulouri exterioare aluminiu in stare excelenta de functionare, la preturi accesibile, aflate in raport corect cu calitatea lor.
Orice model de rulouri exterioare pe care iti doresti sa il achizitionezi de la noi trebuie sa stii ca ele au o durata de viata de cel putin 25 de ani. De asemenea noi iti oferim o perioada de 5 ani de garantie, timp in care vom sta mereu la dispozitia ta pentru orice neplacere creata de acestea. In plus, luna aceasta iti oferim 20% discount, pentru ca stim ce chibzuit trebuie sa cheltuiesti banii in zilele noastre. Rulourile exterioare pe care le realizam si comercializam sunt in ton cu cele europene si  indeplinesc toate normele corecte de functionare.
Echipa noastra este recunoscuta pentru respectul pe care il poarta clientului si pentru faptul ca are o experienta suficienta in doemeniu pentru a livra doar servicii de calitate superioara. Tinem totodata si la imaginea ta, motiv pentru care iti oferim posibilitatea de  a-ti personaliza orice model de rulouri exterioare aluminiu, poti alege orice culoare si orice imprimeu care consideri ca te reprezinta. Te asteptam sa consulti oferta noastra de rulouri exterioare pret.
WEB: www.exterioare-rulouri.ro
Telefon: 0756.834.942
E-mail: vanzari@exterioare-rulouri.ro
Yahoo Messenger: exterioarerulouri@yahoo.com

Despre Kondor Invest

Mai multe detalii pe site-ul nostru