Rulourile exterioare, alegerea perfecta pentru casa ta

BUCURESTI - 23 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Primavara e mai aproape de noi, iar vremea calduroasa nu aduce intotdeauna doar avantaje

Primavara e mai aproape de noi, iar vremea calduroasa nu aduce intotdeauna doar avantaje. O problema cu care ne confruntam odata cu incalzirea vremii este aparitia inspectelor care ne intra in casa prin toate orificiile. Deoarece unele insecte precum tantarii sunt destul de deranjante, fiind o piedica in calea odihnei tale, trebuie sa faci anumite alegeri care te vor scapa de ei.
In primul rand, ferestrele tale au nevoie de o ingrijire speciala, iar solutia noastra pentru tine este montarea de rulouri exterioare. Acestora li se monta monta in caracasa plase antiisecte, dar sunt solutia ideal si pentru umbrirea si protectia casei. In plus, iti ofera o izolare fonica si termica de aproximativ 20%, ceea ce iti permite sa te odihnesti mai bine chiar daca zgomotul de afara nu mai conteneste. Rulourile exterioare pot avea instalate sisiteme antiefractie, ceea ce iti garanteaza ca vei avea o casa mai sigura in orice moment al zilei, iar simpla prezenta a rulouri exterioare va descuraja infractorul.
Scharx.ro iti ofera o gama variata de rulouri exterioare aluminiu si rulouri exterioare pvc care se potrivesc oricarei arhitecturi si pentru orice stil de viata. Rulourile exterioare pot fi actionate manual, prin manivela sau telecomandat, le poti alege dintr-o paleta larga de culori si chiar imprimeuri de lemn si ii vor oferi casei tale un aspect elegant. Toate acestea iti garanteaza ca orice model de rulouri exterioare pvc sau rulouri exterioare aluminiu, sunt o achizitie inteligenta, o adevarata investitie care iti ofera o multitudine de avantaje.
Pentru comenzi si detalii suplimentare: 0757 082 717 (non-stop), 0757 082 700 (non-stop), 0374.048.799, sau www.scharx.ro .

Despre Kondor Invest

Mai multe detalii pe site-ul nostru