Rulourile exterioare pe care le meritati

BUCURESTI - 30 ianuarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Achizitionarea produselor pentru casa reprezinta o investitie in siguranta si confortul propriu.

Rulourile exterioare pe care le meritati

Achizitionarea produselor pentru casa reprezinta o investitie in siguranta si confortul propriu. Create din respect pentru confort, sistemele de rulouri exterioare oferite de Scharx.ro reprezinta solutia pe care o meritati pentru a va bucura de umbra, izolare termica si fonica.
Experienta in producerea de rulouri si numarul mare de clienti multumiti ne-au ajutat sa ocupam o pozitie de lideri pe piata rulourilor exterioare. Sistemele de rulouri produse de compania noastra utilizeaza doar materiale de calitate superioara. Personalul nostru detine o vasta experienta in domeniu si competele specificie, pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de cele mai bune produse.
Rulourile exterioare ajuta la protectia ferestrelor impotriva razelor de soare dar si a zgomotului excesiv, transformand casa intr-un ambient confortabil. Rulourile exterioare pot fi confectionate fie din aluminiu, fie din PVC si sunt foarte usor de intretinut. Acestea actioneaza ca o bariera nu doar impotriva luminii si a zgomotului ci si impotriva frigului sau a caldurii din exterior, pastrand o temperatura optima in cadrul locuintei.
Compania noastra functioneaza dupa o politica speciala care sustine afirmatia intotdeauna mai mult. De aceea, va oferim intotdeauna cele mai bune solutii de pe piata atat in ceea ce privesc produsele cat si serviciile noastre.
Sistemele de rulouri pot fi achizitionate pe comanda, dumneavoastra avand posibilitatea de a opta pentru culoarea dar si modelul dorit. Atat sistemele de rulouri aluminiu cat si cele de rulouri PVC confera un aspect exterior deosebit de placut.
Activitatea noastra inseamna calitate si presupune seriozitate maxima. Scharx.ro va ofera rulouri exterioare de calitate superioara, realizate dupa standarde europene, alaturi de cele mai bune servicii de montaj. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre, nu ezitati sa ne contactati:
Mobil: 0757 082 717 (non-stop)
 0757 082 700 (non-stop)
0374.048.799
E-Mail: vanzari@scharx.ro
Web: www.scharx.ro

Despre Kondor Invest

Pentru mai multe detalii accesati site-ul nostru