SCHARX .ro vine cu Oferte de Vara

BUCURESTI - 13 iulie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii, Industrie

Pentru a depasi mai usor aceasta perioada caniculara, Scharx.ro vine in intampinarea nevoilor clientilor sai cu preturi promotionale pentru o gama diversificata de produse, incepand de la rulouri exterioare pentru o mai buna izolare termica, pana la plase antiinsecte inovatoare. De asemenea, Scharx.ro a inclus in oferta de sezon si grilaje metalice antiefractie pentru a securiza diferite intrari in spatii rezidentiale/comerciale

SCHARX .ro vine cu Oferte de Vara
 Produse de calitate + montaj de calitate + pret corect = mii de clienti satisfacuti 

SCHARX Romania

Odata cu venirea verii caldura insuportabla de afara ne creeaza din ce in ce mai multe probleme. Cea mai buna solutie este dotarea casei cu rulouri exterioare din aluminiu care reduce in medie transferal termic cu 25 %. Acest produs ofera o izolare termica superioara, reducand costurile folosirii aerului conditionat vara, care este daunator si costisitor in timp ce iarna se pierde mai putina caldura prin ferestre. De asemenea rulourile exterioare va ofera si o izolatie fonica foarte buna, mai ales in orasele aglomerate, reducand cu pana la 10db zgomotul exterior. Preturile variaza intre 45 si 65 euro/mp ( tva si montaj incluse), in functie de dimensiunea rulourilor.

 

Scharx a lansat pe piata noile plase tantari plisse, un concept innovator inventat de japonezi.Aceste plase antiinsecte sunt ideale pentru usi si ferestre, nu au elemente pretensionate, sunt foarte elegante si au o durata mare de utilizare. In cazul plaselor plisse pentru usi latimea maxima este de 3,6 m. Pretul acestor plase antiinsecte incepe de la 15 euro/bucata pentru ferestre.

 

Grilaje mobile antiefractie sunt foarte des utilizate in toata europa si America de nord si au un important rol de protectie. Lamelele folosite pentru grilajele mobile sunt de mai multe feluri : pline, microperforate sau bare ondulate de otel. Ele pot fi vopsite in diferite culori din gama RAL. Aceste grilaje pot fi manuale sau automate. Preturile pentru ele pornesc de la 499 euro, tva si montaj inclus.

 Despre Kondor Invest

Compania Scharx a luat nastere in anul 2009 si s-a impus pe piata din Romania ca fiind o companie performanta, de incredere, care ofera servicii si produse la standarde calitative europene. Fabrica de rulouri numara aproximativ 20 de angajati, iar in timp, a acumulat experienta vasta in domeniu si un numar de clienti satisfacuti care ii recomanda.