Servicii de curierat realizate la un nivel inalt

BUCURESTI - 18 aprilie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Social, Logistica/Transport

In ziua de astazi se pune tot mai mult accent pe serviciile personalizate, realizate cu responsabilitate si maxima performanta. In cadrul serviciilor de curierat , performanta se transpune in calitatea serviciilor, rapiditatea si nu in ultimul rand siguranta acestora. Serviciile de curierat oferite de o companie care isi respecta clientii, va avea intotdeauna grija ca nevoile lor privind aceste servicii, sa fie satisfacute la cel mai inalt nivel posibil.

Companiile de curierat care ofera servicii performante vor utiliza softuri avansate pentru a inregistra si urmari fiecare comanda in parte si pentru a oferi fiecarui client tipurile de servicii de care are nevoie. De asemenea, companiile care se respecta si care ofera servicii de calitate vor dispune de un personal cu experienta si instruire in domeniu.

Serviciile de curierat care se desfasoara la cele mai inalte standarde confera siguranta unor parteneriate stabile. Serviciile de curierat rapid se desfasoara in termenii stabiliti, expeditia efectuandu-se in conditii de siguranta maxima. Fiecare livrare inseamna maxima responsabilitate si fiecare client, indiferent de puterea lui economica este foarte important. Companiile de curierat cu adevarat performante vor asigura servicii de calitate atat pentru firmele foarte mari care investesc mult in aceste servicii, cat si pentru persoanele fizice care efectueaza o comanda foarte mica. Respectul fata de clienti si de nevoile acestuia este foarte important.

Pentru orice fel de informatii legate de serviciile de curierat rapid, pentru servicii personalizate de curierat national sau international, va rugam sa ne contactati. Suntem intotdeauna la dispozitia dumneavoastra, oferin servicii de 5 stele.

E-mail: contact@starcurier.ro

Telefon: puteti sa ne contactati de luni pana vineri intre 8.30 si 18.00 si sambata de la 9.00 la 13.00, la numerele de telefon:

*9909 - Tarif normal in orice retea mobila.

ROMTELECOM tel/fax: +(4021) 323-3262

VODAFONE: +(4072) 324-9220

VODAFONE: + (4072) 817-0386

Despre Kondor Invest