Sfaturi utile in construirea unui garaj

BUCURESTI - 13 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Nici bine nu a luat sfarsit luna septembrie si zilele friguroase si ploioase ne-au si determinat sa scoatem din dulapuri hainele groase. Precipitatiile abundente si vantul foarte puternic au creat numeroase pagube in toate zonele tarii.

Nici bine nu a luat sfarsit luna septembrie si zilele friguroase si ploioase ne-au si determinat sa scoatem din dulapuri hainele groase. Precipitatiile abundente si vantul foarte puternic au creat numeroase pagube in toate zonele tarii. Mai mult decat atat, un numar impresionant de masini au avut de suferit infruntand vremea nefavorabila. In curand gerul va pune si el stapanire pe noi. Iar pentru a evita numeroasele cheltuieli la care ne supune procesul de reparare si intretinere al unui autovehicul ar trebui, ca fiecare proprietar de masina, sa ia in considerare construirea unui adapost si dotarea acestuia cu o usa de garaj performanta.

Necesitatea acestuia este cu atat ma mare cu cat exista in zona de parcare a masinii mai multi copaci sau cladiri dezafectate care pot avaria masina. Nu putine sunt cazurile in metropola bucuresteana in care proprietari de autovehicule au suferit pagube majore in urma ruperii copacilor sau dezafectarii cladirilor foarte vechi.

Mai mult decat atat, specialistii preconizeaza ca vom avea parte de o iarna foarte geroasa si lunga. Cu siguranta nu vreti sa aveti surprize neplacuta zi de zi atunci cand motorul masinii va refuza sa porneasca. De asemenea, precipitatiile excesive vor avea si ele o contributie majora asupra erodarii autoturismului.

Este cunoscut faptul ca temperaturile extreme deterioreaza semnificativ orice tip de material si orice produs expuse direct. Asadar, pentru a evita eventualele neplaceri si cheltuieli ar trebui sa luati in calcul, in cazul in care nu ati facut-o inca, construirea unui garaj cat mai solid, dar mai ales termoizolat.

Pentru a nu fi nevoit sa infruntati temperaturile si conditiile meteorologice, specialistii recomanda sa achizitionati unul din modelele de usi de garaj care pot fi actionate automat. In felul acesta, chiar si iernile vor reprezenta perioade placute de a va deplasa cu masina.

Cu ajutorul unei usi de garaj automata nu va mai trebui sa parasiti nici pentru putin timp confortul si caldura din interiorul masinii. Cu o simpla apasare pe un buton usa va fi actionata. In plus, aceasta va fi usor de manevrat, dar mai ales, foarte silentioasa.

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scharx-srl/sfaturi-utile-in-construirea-unui-garaj