Sisteme de acoperire cu balon presostatic

BUCURESTI - 30 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii

Companiaanotimprealizeaza solutii inovatoare de acoperire a spatiilor diverse, solutii confectionate din materiale de calitate, cu un design deosebit.

Sisteme de acoperire cu balon presostatic

Compania anotimp realizeaza solutii inovatoare de acoperire a spatiilor diverse, solutii confectionate din materiale de calitate, cu un design deosebit.

Acoperirea terenurilor sportive cu balon presostatic reprezinta modalitatea ideala de protejare si utilizare a terenurilor sportive indiferent de anotimp. Usurinta de instalare, intretinere si pretul acestor solutii, le recomanda ca fiind cele mai potrivite pentru o experienta de acoperire eficienta si durabila.

Produsele noastre garanteaza cele mai ridicate standarde de fabricatie si un design armonios potrivit oricarei locatii. Astfel, dumneavoastra va puteti bucura de utilizarea terenurilor de sport indiferent de conditiile meteorologice.

Alegeti acum cele mai eficiente sisteme de acoperire cu balon presostatic si veti beneficia de un confort maxim. Preturile practicate de compania noastra va ofera posibilitatea sa realizati cele mai eficiente alegeri.

Pentru mai multe informatii despre balon presostatic, corturi industriale sau corturi si prelate accesati site-ul companiei: www.anotimp.ro sau contactati-ne chiar acum:

Telefon:    +4 0723 604088

Telefon:    +4 0268 310930

Fax:            +4 0268 310930

Email:        anotimp@anotimp.ro

Despre Kondor Invest

Pentru mai multe informatii despre ofertele si produsele noastre, accesati site-ul companiei