Solutia eficienta a grilajelor metalice

BUCURESTI - 22 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii

Grilaje mobile si metalice , cele mai bune oferte le gasiti pe site-ul nostru Scharx.ro

 Increderea ta ne obliga 

Scharx

Grilajele metalice sunt solutia ideala impotriva efractiilor. O solutie usor de intretinut care pote asigura afacerea sau locuinta dumneavoastra fara costuri mari si efort.

Grilajele ca si alte produse se regasesc in diferite forme si dimensiuni din care dumneavoastra puteti alege.

Grilajele pot fi: cu lamela plina, perforata, tip caramizi sau romb. Acestea sunt confectionate din otel.

Actionarea acestora se poate face manual, electric cu intrerupator cu cheie sau telecomanda. Pentru siguranta la varianta manuala se inchid cu yala stanga dreapta.

Aceste grilaje se pot folosi la inchiderea vitrinelor magazinelor, intrarilor in magazine si locuinte. Grilajele sunt intens folosite in toata lumea chiar si la noi in tara mai ales la spatiile comerciale.

La noi gasiti toata gama de grilaje si tot noi va putem oferi multe alte solutii de inchidere si siguranta a spatiilor dumneavoastra comerciale, locuintelor si de ce nu siguranta afacerii dumneavoastra.

Apeland la serviciile noastre garantat nu veti regreta iar produsele noastre vor fi la nivelul asteptarilor dumneavoastra. Grilajele metalice nu au cote standard ele  pot fi confectionate pe dimensiuni atipice. 

Au un aspect placut si nu ingreuneaza intrarea in spatiul comercial sau locuinta. Pe site-ul nostru www.scharx.ro va stau la dispozitie mai multe informatii despre grilaje mobile si grilaje metalice.

Despre Kondor Invest

Scharx Romania a luat fiinta in anul 2003 , in tot acest timp avand peste 1,000 de clienti satisfacuti, Incercam pe viitor sa extindem in toata tara astfel orice sa poata avea acces la produsele comercializate de noi