Tamplarie pvc de calitate doar pe Scharx.ro

BUCURESTI - 22 decembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Calitatea este cartea noastra de vizita si suntem recunoscuti in domeniu datorita respectului fata de client nostrii si de banii lor.

Tamplarie pvc de calitate doar pe Scharx.ro
 Increderea ta ne obliga 

Scharx Romania

Calitatea este cartea noastra de vizita si suntem recunoscuti in domeniu datorita respectului fata de client nostrii si de banii lor. Astfel, tamplaria pvc pe care o realizam si comercializam indeplineste toate standardele europene ale calitatii si face fata cu succes carpriciilor vremii din tara noastra datorita profilelor veka si rehau .

Tipurile de tamplarie veka pe care le comercializam sunt urmatoarele: clasa de profile effectline, softline, alphaline 90, care satisfac si cele mai pretentioase gusturi, sunt cele mai rezistente de pe piata, avand un trasfer termic eficient. Oferta de tamplarie rehau, este la fel de variata, realizata din profile importate din Germania, usor de intretinut si care isi pastreaza toate proprietatile in timp.

Orice tip de tamplarie pvc pe care il comercializam este 100% reciclabil deci nu dauneaza mediului inconjurator, are un profil rotunjit la exterior pentru o surgere mai buna a apei si contine garnitura epdm intre rama si cercevea.

Pentru a va ajuta ne oferim sa montam cu atentie la detalii orice model de tamplarie pvc veka sau tamplarie rehau, intr-un timp scurt fara a va incomoda in nici un fel. De asemea pentru ca tamplaria sa vi se potriveasca perfect, va puteti alege culoarea sau tipul de imitatie de lemn pe care il preferati profilelor.

Noi va oferim la orice tip de tamplarie pvc, tamplarie veka sau tamplarie rehau o garantie de 10 ani timp in care va stam la dispozitie pentru orice problema pe care o intampinati cu produsele noastre.

 

Despre Kondor Invest

Pentru comenzi si detalii accesati Scharx.ro sau sunati-ne la numerele de telefon: 0757.082.717, 0757.082.700

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scharx-srl/tamplarie-pvc-de-calitate-doar-pe-scharx-ro