Te simti in siguranta alaturi de tamplaria pvc

BUCURESTI - 13 februarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Nevoile de baza ale oamenilor sunt in mare parte aceleasi. Protectia ta si a familiei, dar si confortul sunt doua elemente destul de importante. Cel mai mult timp il petrecem in casa sau la birou. Caminul il putem amenaja asa cum vrem noi si ne putem alege cel mai bun mod in care sa ne protejam.

Protectia de ceea ce inseamna conditii meteo nefavorabile sau raufacatori, sunt cele mai importante, si firma nostra va vine in ajutor cu niste idei dar si cu cele mai bune solutii, materiale si o echipa de profesionisti. Echipa Scharx este cea mai in masura sa va propuna o serie de ferestre din tamplarie pvc, fie ele tamplarie veka sau tamplarie pvc .

Indiferent de ce tip de tamplarie pvc alegeti pentru caminul dumneavoasta trebuie sa stiti ca acestea sunt fabricate dintr-un material robust, foarte bun izolant si inalterabil. Ferestrele care au tamplarie veka sunt considerate ca fiind incadrate in clasa profilelor de top de pe piata si tocmai de aceea firma noastra, Scharx.ro , va propune calitatea certificata Veka.

Despre aceste profile de tamplarie veka trevuie sa mai stiti faptul ca sunt de 3 feluri: Efectline, Softline 70 si Alphaline 90, aceste profile au binenteles si preturi diferite. Ferestrele cu tamplarie rehau nu exista mai multe profile insa la acestea aveti posibilitatea de a va alege culoarea favorita.

Din ce in ce mai multi romani apeleaza la Kondor Invest cand vine vorba de tamplarie pvc deoarece calitatea produselor comercializate de ei este indubitabila.

Pentru comenzi si detalii suplimentare: 0757 082 717 (non-stop), 0757 082 700 (non-stop), 0374.048.799, www.Scharx.ro

Despre Kondor Invest

Pentru mai multe detalii acceseaza site-ul nostru

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scharx-srl/te-simti-in-siguranta-alaturi-de-tamplaria-pvc