Tipuri De Plase Insecte

BUCURESTI - 27 februarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Cel mai bun sistem de protectie impotriva insectelor pe care il puteti gasi pe piata este cu siguranta plasa de insecte.

Cel mai bun sistem de protectie impotriva insectelor pe care il puteti gasi pe piata este cu siguranta plasa de insecte. Acest accesoriu care poate fi instalat cu usurinta la ferestrele casei dumneavoastra tinde sa fie extrem de durabil datorita materialelor de calitate utilizate la confectionarea sa si ofera protectie nu numai impotriva insectelor dar si al altor tipuri de reziduri care pot cu usurinta intra pe fereastra casei. Asadar, veti putea sa va aerisiti locuinta fara a fi ingrijorati. Tot ceea ce va trebui sa faceti mai intai este sa alegeti unul dintre cele 3 tipuri de plase -insecte/" title="plase insecte">plase insecte care pot fi gasite pe piata.

O prima categorie include plasele de insecte de tip rulou care pot fi verticale atat cat si orizontale. Aceste plase insecte tind sa includa o caseta, plasa propriu-zisa, ghidajele necesare care sunt mai intotdeauna confectionate din aluminiu si perii anti-vant. Actionarea lor este asigurata de obicei de niste simple arcuri pe care le veti controla cu ajutorul unui snur, deci nu va fi deloc dificil sa inchideti si sa deschideti plasa. Exista si un mecanism de blocare confectionat sa tina plasa in pozitie pe toate durata in care depozitarea sa in caseta nu este necesara.

Un al doilea tip de plase insecte ( http://www.scharx.ro/plaseantiinsectefixe.html ) este cel care asigura functionarea plasei de insecte ca o usa batanta, fiind in esenta o rama cu balama. In acest caz veti constata ca functionarea plasei de insecte achizitionate se bazeaza pe existenta unui cadru metalic care este prevazut cu balamale si gazduieste o plasa de calitate. Veti fi de asemenea impresionat de mecanimsul simplu de inchidere si de usurinta cu care plasa poate fi montata si demontata (ceea ce este un avantaj atunci cand vine sezonul rece si apare necesitatea de a va proteja investitia).

Ultimul tip de plase insecte pe care trebuie sa il mentionez este cel care se refera la plasele de insecte fixe. In acest caz veti constata ca plasa de interes este construita pe baza unui cadru metalic care se ataseaza geamului cu ajutorul unor cleme PVC. Aceasta inseamna ca nu le puteti inchide si deschide dupa bunul plac. Ele sunt tentante mai ales pentru ca sunt extrem de usor de montat si se inchid intotdeauna perfect pe fereastra pe care sunteti interesat sa o protejati. Mai trebuie mentionat ca sunt la fel de fiabile ca toate celelalte tipuri de plase insecte mentionate pana acum pentru ca sunt bazate pe aceleasi tipuri de materiale de calitate: aluminiu eloxat si fibra de sticla.

Despre Kondor Invest

Vezi mai multe pe site-urile noastre