Tricicletele moderne, preferatele copiilor

BUCURESTI - 8 martie 2012

Comunicat tip General in Afaceri

Jocul inseamna mai mult decat distractia copilului, este modalitatea prin care el se dezvolta, isi formeaza propriul lui univers perfect si se elibereaza de agitatia pe care nu o poate exprima prin cuvinte

Cresterea sanatoasa ar trebui stimulata prin joc de la varste foarte fragede, diversificand pentru ca cel mic sa-si de-a seama de pasiunile si aptitudinile lui.

 Spatiul cel mai propice pentru joaca celor mici este in natura, in parcuri, unde copii se imprietenesc cu alti de varsta lor, capata incredere unul in altul si se simt in elementul lor explorand lucrurile noi pe care le intalnesc. Pentru a-l obisnui pe copilul tau de mic cu iesirile si cu joaca inafara casei o poti faci prin achizitionarea unei triciclete care il va incanta cu siguranta.

 Nu trebuie sa-ti faci griji pentru siguranta lui pentru ca tricicletele moderne sunt potrivite si copiilor intre 10 luni si 3 ani, garantandu-le maximul de protectie de care au nevoie. Astfel, fiecare tricicleta este dotata cu centura de siguranta, cu bara de siguranta, care poate fi detasata, parasolar cu protectie UV si cu frana de picior.

Magazinele care comercializeaza triciclete au o ofera foarte variata, indiferent de genul copilului tau, de gusturile si exigentele tale, vei gasi cu siguranta ceva care sa-ti placa. De asemenea, exista posibilitatea de a gasi triciclete imprimate cu personajele principale din desenele animate favorite ale copilului tau.

 Daca totusi nimic nu te impresioneaza, te poti interesa si de modelele existente in mediul online unde oferta de triciclete copii este destul de mare iar preturile multumesc orice buzunar.

Despre Kondor Invest

Nichiduta.ro importator oficial in romania la brandurile injusa,cangaroo,kidkraft,radio flyer